Konu
:
Baniçka
Tekil Mesaj gösterimi
08.08.09, 06:09
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
Çiçek
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 175
Konular: 67
Puan Grafiği
Rep Puanı:1138
Rep Gücü:0
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 21
7 Mesajına 13 Kere Teşekkür Edlidi
:
Baniçka
Baniçka
Baniçkanın hamurunu un,tuz ve su ile yogurup kulak memesi kıvamına getirin , sonra birer yufkalık bezeler hazırlayıp sıvı yaglı bir kabın içine koyun , baniçkanın hamurunu sıvı yag ile elinizle gererek açın incecik olana kadar çekiştirin sonra arasına peynirini koyup dikdörtken ve ya üçken biçiminde katlayın tepsinize yerleştirin ve kızarana kadar pişirin . Tepsiden aldıktan sonra 2-3 dk kadar kapaklı bir kabun içine alıp yumşamasını saglayın
sonrada oturup afiyetle yiyin
Çiçek
Açık Profil bilgileri
Çiçek - Özel Mesaj gönder
Çiçek - Daha fazla Mesajını bul