Konu: Baniçka
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.08.09, 06:09   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Çiçek
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 175
Konular: 67
Puan Grafiği
Rep Puanı:1138
Rep Gücü:0
RD:Çiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 21
7 Mesajına 13 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Baniçka

Baniçka


Baniçkanın hamurunu un,tuz ve su ile yogurup kulak memesi kıvamına getirin , sonra birer yufkalık bezeler hazırlayıp sıvı yaglı bir kabın içine koyun , baniçkanın hamurunu sıvı yag ile elinizle gererek açın incecik olana kadar çekiştirin sonra arasına peynirini koyup dikdörtken ve ya üçken biçiminde katlayın tepsinize yerleştirin ve kızarana kadar pişirin . Tepsiden aldıktan sonra 2-3 dk kadar kapaklı bir kabun içine alıp yumşamasını saglayın
sonrada oturup afiyetle yiyin
Çiçek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla