Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.08.09, 04:50   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Yurdum İnsanı Teknolojiyi Bakın Nasıl Kullanıyor?

Yurdum İnsanı Teknolojiyi Bakın Nasıl Kullanıyor?

İŞTE GERÇEK SERİNLİK..... Erzincan'da aşırı sıcaklardan bunalan ev hanımı raflarını çıkardığı buzdolabının içine minder koyarak oturmuş. Kapısı açık kalan buzdolabının kompresörü bozulunca " iyi soğutmuyor " diyerek üründen şikayetçi olmuş.

FRİTÖZ KIZARTMASI..... Diyarbakır'da fritöz alan bir müşteri, ürünün ilk kullanımda eridiğini görünce Arçelik bayiinin yolunu tutmuş. Büyük bir hırs ile içeri giren müşteri, elindeki erimiş fritözü göstererek kendisine arızalı mal satıldığını söylemiş. Fritözü gören görevli nasıl kullandığını sorunca adam anlatmış:
" Ocağı yaktım, fritözü üzerine koydum. İçine yağ koydum. Ama yanmaya, erimeye başladı."

BULAŞIK MAKİNESİ HER İŞE YARAR... Servis elemanları Türkiye'nin dört bir yanından gelen " Bulaşık makinem tabakları, bardakları çiziyor ya da su boşaltmıyor " şikayetlerini incelemek için gittikleri evlerde müşterilerin ıspanak, lahana gibi yıkanması zor sebzeleri bulaşık makinesinde yıkadıklarını, hatta salça yapmak için domatesleri bulaşık makinesinde yumaşatanlar olduğunu görünce şoke olmuşlar....

MİKRO YUMURTA FIRINI.... Şanlıurfa'da bir müşteri, satın aldığı mikrodalga fırında yumurta kaynatmayı denemiş. Deneme basınç nedeniyle yumurtanın patlamasıyla sona ermiş.Mikrodalga fırının infilak etmemesi şans olarak değerlendirilirken müşteri " Yumurta bile kaynatamıyor.Bu fırını ne yapayım? Paramı geri verin" diyerek bayiye fırını iade etmeye kalkmış.

FIRIN KURUTMAYI BECEREMEZSE.... Mersin'de fırının içinde elbisenin yandığını söyleyen bir müşteri teknik servisi çağırmış.Elbisenin yanarak fırının içine yapışmasından mustarip tüketiciye, fırınında sadece yemek pişirmesi önerilmiş.

OCAKTA 'KETTLE' PİŞİYOR... İstanbul'daki bir müşteri de kettle'ının (su kaynatıcı) eridiği şikayeti ile servise başvurmuş.. Kettle'ın elektrik ile çalıştığını bilmeyen müşterinin ocağın üzerine su ısıtıcısını koyarak suyu ısıtmaya çalıştığı anlaşılmış.

AYAKKABI SOĞUTUCUSU... Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki tüketici toplantısında bir kişi, buzdolaplarının sebzeliklerinin daha büyük olması gerektiğini söylemiş. Bu talebinin nedeni sorulduğunda, "Yaz ayları sıcak geçiyor. Ayakkabılarımızı içine koyup soğutuyoruz. Sebzelikler büyük olursa daha çok ayakkabı soğutabiliriz" yanıtını vermiş.

KLİMALI MAĞARA... Elazığ'ın Maden ilçesinde mağarada oturan bir vatandaş, aşırı sıcaklardan bunalarak klima almış. Mağarada elektrik bulunmaması nedeniyle dışardan kaçak elektrik çekmiş. Yetersiz olan elektrik klimanın performansını bozunca tüketici, klimanın randımanı düşük diye şikayette bulunmuş...
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla