Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.08.09, 13:10   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Metrix
Gamma Üye
 
Metrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 3.491
Konular: 3144
Puan Grafiği
Rep Puanı:6312
Rep Gücü:0
RD:Metrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 74
366 Mesajına 520 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Magomed Magomedov Biyografisi-Magomed Magomedov Hayatı-Magomed Magomedov Kimdir?

Magomed Magomedov Biyografisi-Magomed Magomedov Hayatı-Magomed Magomedov Kimdir?

Dağıstanlı Kick Boksçu, 4 Temmuz 1982 yılında Dagestan’a bağlı Makhachkala’da dünyaya geldi.Aynı zamanda ‘Avar’ ırkındandır. 1.87 boyundaki 91 kilo ağırlığındaki Dağıstanlı boksör bugüne kadar çıkmış olduğu 67 profesyonel karşılaşmanın 52'sini kazanıp 12 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılırken 3 maçında ise sonuç beraberlik olarak açıklandı. Bu boksörün lakabı ise ‘The Propeller’ (İleri Adım) olarak bilinir. 2002 senesinde profesyonelliğe geçiş yaptı.

Tayland’ın başkenti Bangkok’da kardeşleri Arslan ve Alipdek Magomedov ile birlikte hayatlarını burada sürdürmektedirler ve antrenmanlarını da bu şehirdeki Rombo Gym’de yapmaktadırlar. Kardeşleri de tıpkı kendisi gibi profesyonel dövüşçülerdir.

İlk Muay Thai unvan karşılaşmasını 2005 yılında Australyalı dövüşcü Nathan Corbett’ e karşı yaptı. Bu karşılaşma 5 round üzerinden gerçekleşti. Bu maçın sonucunda sayı ile mağlup olmaktan kurtulamadı. Aradan bir ay geçtikten sonra bir üst sıklette Kanadalı Clifton Brown’ın elinden ünvanını almayı başararak ilk Dünya Şampiyonluğunu elde etti.

K-1’de 2006 senesi onun için çaylak sezonu olarak da değerlendirilebilir. Çünkü ilk kez bu organizasyonda yer alıyordu ve bu sene içerisinde İsveç ve Çek Cumhuriyeti’n de gerçekleştirilen turnuvalarda birincilikler elde etti. Bu başarılar ona bir sene sona Amsterdam’daki Dünya Grand Prix’in de dövüşme hakkını kazandırdı. 2007 yılındaki Las Vegas’taki Dünya Grand Prix’i ni ise yaşadığı vize sorunları nedeni ile kaçırmak zorunda kaldı ve yerini o turnuvada Gary Goodridge’e bıraktı.

İstanbul'da 13 Ocak 2007 Tarihinde gerçekleştirilen Birol Toupz'un organizatörlüğünü yaptığı gecenin finalinde Kaennorsing Kaoklai'yi KO ederek Avrasya kickboks şamipyonasında 1. oldu.

2 Kasım 2007 tarihinde Türkiye’de gerekleştirilen ‘K-1 Network Türkiye Topuz organizasyonunda Türkiye'nin en iyi dövüşçüsü olarak gösterilen K-1 starı Gökhan Saki ile karşılaştı. Bu karşılaşma ise ilginç olayların yaşanması ile de hatırlanmaktadır. Şöyle ki, maçın sonunda Gökha Saki’nin rakibini tekmelemesi ile olaylar patlak vermiş, buna karşılık Magomedov rakibine sportmenliğe aykırı bir şekilde rakibine kafa atmıştır. Bu sırada ring karışmış ve her iki boksörün menajerlerinin ve antrenörlerinin de içinde bulunduğu ciddi çaplı bir arbede yaşanmış neyse ki olayların daha fazla büyümesine engel olunmuştur. Maçtan sonra Fox Tv canlı yayın aracında görüntüleri izleyen K-1 Avrupa Sorumlusu igor Sucshko Gökhan'ın attığı tekmenin gerçekçi değil sadece bir şaka olduğuna kanaat getirdi ve mücadeleyi puanla Gökhan Saki kazandı.

Dereceleri:

* 2007 K-1 Rules Avrasya Kickboks Şampiyonu
* 2006 K-1 Fighting Network Prag Şampiyonu
* 2006 K-1 İskandinavya GP Şampiyonu
* 2005 Kral Kupası Finalisti Bangkok
* 2005 IMF Dünya Şampiyonu (Hong Kong)
* 2005 K-1 Phuket Adasında Şampiyonluk
* 2004 Kral Kupası Finalisti Bangkok
* 2004 WMC Muay Thai Dünya Şamipyonu
* 1999 Amatör Muay Thai Dünya Şampiyonu
Metrix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla