Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.09.09, 06:43   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Windows Phone 6 Ekim’da piyasada

Microsoft, 20 kadar operatör ve teknoloji şirketiyle ortaklaşa geliştirdiği cep telefonları Windows Phone'u 6 Ekim’de tanıtacak ve piyasaya sürecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Microsoft'un "akıllı telefonlar" için çıkaracağı yeni işletim sistemi "Windows Mobile 6.5" ile çalışacak.

16 operatör ile HTC, Acer, LG, Samsung, Sony-Ericsson, HP ve Toshiba'nın aralarında bulunduğu şirketlerle ortaklaşa geliştirdiği yeni mobil telefonun tanıtımı, Avrupa, ABD, Güney Amerika ve Asya-Pasifik ülkelerinde olacak.

Bugüne kadar detayların basına sızması büyük ölçüde engellenebilen cihaz, büyük bir merakla bekleniyor.

Amerikan şirketi, mobil telefonlarda ilk kez kullanılacak yeni işletim sisteminin daha geliştirilmiş ve kullanımı basit ara yüzü bulunduğunu, navigasyon fonksiyonunun daha etkin ve Microsoft My Phone ile Windows Marketplace for Mobile gibi ücretsiz hizmetler sunulduğunu belirtiyor.



Kaynak: Ntvmsnbc
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla