Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.09.09, 09:58   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Ayrılık Krizlerini Atlatmanın Yolları!

Ayrılık Krizlerini Atlatmanın Yolları!
Ayrılığın arkasından yaşanılan süreç, yas dönemine benzer. Kendinizi biraz aciz hissetmeniz normaldir ancak bunun bir kriz olduğunu ve geçeceğini unutmayın. Kendinizi oyalayın!
Gençkız
Kendinizi koltuğun üstünde aşk filmleri seyredip ağlarken yakaladıysanız, hemen kalkın televizyonu kapatın. Kuaförünüzü arayın, kendinizi güzelliğin mutluluk verici kollarına atın. Ancak depresyon yüzünden yanlış kararlar verme ihtimaliniz yüksektir. Büyük değişiklikler yaptırmaktan kaçının. Sarının hiç yakışmadığı bir teniniz varsa, hırsınızı saçınızdan çıkarıp sarıya boyatmayın. En iyi kuaförünüze gitmeden, telefonda kötü bir gün geçirdiğinizi ve saçma bir istekte bulunursanız, yapmamsı gerektiğini açıklayın. Anlayacaktır!
İş dönüşü onun evinin önünden geçip, ışıkların yanık olup olmadığını kontrol etmek istiyorsunuz. Aman ha! Ayrılık sürecinde bu tarz davranışlardan uzak durmak gerekiyor. En iyisi, kendinize bir miktar para ayırın. Alış verişe çıkın. Ayakkabı almak, neredeyse tüm kadınların hoşuna gider. Ancak ayırdığınız para kadar harcamaya özen gösterin. Ayrılık acısına, faturayı ödeyememe derdi eklenmesin.
Kendinizi iyi hissetmek için, öncelikle vücudunuzun ve beyninizin mutlu olması gerekiyor. Henüz yoga ile tanışmadıysanız, bunun için daha doğru bir zaman bulamazsınız. Nasıl yapıldığını bilmiyor musunuz? İnternette her şey elinizin altında, seyredin öğrenin. Ayrıca piyasada istemediğiniz kadar çok DVD bulmanız mümkün.
Ayrılık ardından biraz dertlenmeye de hakkınız var. Arkadaşlarınızı eve toplayın. Bir şişe şarap açın. Sarhoş olun ancak alkolün denetiminizi kaybettirip onu aramanızı sağlayacağını da aklında tutun. Bunun önlemi, telefonunuzu kapatıp, arkadaşlarından birine teslim etmek ve sizin bilmediğiniz bir yere saklamasını söylemektir. Sabah olup ayılana kadar da telefondan uzak durmuş olursunuz.
Kendinize biraz güzel vakit geçirtmeye çalışın. Eve dönerken bir demet kır çiçeği alın. Yarısını vazonuza koyun. Diğer yarısını banyo küvetine atın. Suyu doldurun, etrafına mumlar yakın, içine güzel kokulu yağlar damlatın. Ruhunuzu dinlendirecek bir müziğin size eşlik etmesine izin verin. Gevşeyin ve banyonun tadını çıkarın.
Ağlama krizine tutulmak üzereyseniz, hemen teybe ritimli bir şarkı koyun. Deli gibi dans edin. Belki biraz egzersiz yapmak istersiniz. Vücudunuzu yorun, terleyin. Sonunda kendinizi koltuğa atacaksınız ve kolunuz kalkmayacak kadar bitkin olacaksınız ama ağlamanız geçecek.
Son olarak unutmayın ki, ayrılık acısı yaşanmadan geçmeyecektir. Zamanını tamamlamadan bu sızıdan kurtulmaya çalışırsanız, ileriki zamanlarda daha büyük yıkımlara sebep olacaktır. Yasınızı tutun ama kendinizden vazgeçmeyin!
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla