Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.10.09, 05:29   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Mavi Lord
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 1.027
Konular: 856
Puan Grafiği
Rep Puanı:2266
Rep Gücü:0
RD:Mavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 39
51 Mesajına 124 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart 2009'un Otomobilleri Resimleri

2009'un Otomobilleri


Alfa Romeo
Bu yılın ilk yarısında küçük MiTo’nun yeni motor seçenekleri ve otomatik şanzımanlısı satışa sunulacak. 147’nin yerini alacak “149”un ise yıl sonuna kadar piyasada olması bekleniyor.





Audi
Şubat’ta Q7’nin 500 HP’lik V12 TDI versiyonu, Mart ayında “Q5”, 2.0 TDI S-Tronic ve 333 HP’lik “S4” ve “S4 Avant” modelleri geliyor. Yeni “A5 Cabriolet” Haziran, A3 Cabriolet 1.6 TDI Temmuz ve yepyeni “A4 Allroad” Ağustos ayında Türkiye’de olacak.





BMW
Tamamıyla yenilenen “Z4 Cabrio” ve MINI Cabrio’nun ilkbaharda Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor. X5 ve X6’nın daha güçlü versiyonları yılın üçüncü çeyreğinde, makyajlı 5 Serisi ve yeni arazi aracı “X1” yılın son aylarında Türkiye’de olacak.





Chery
Küçük ve 1.3 lt motorlu “Kimo” yılbaşından itibaren piyasaya sunulurken markanın hedefi 5 model daha getirmek.





Chevrolet
Orta sınıftaki yeni modeli “Cruze”, yaz öncesi satışa çıkacak.





Mitsubishi
Yeni minik Colt, 2009’un ilk günlerinde Türkiye’de satışa çıkacak.





Dacia
Yenilenen Logan MCV, Şubat ayında satışta olacak.





Daihatsu
Mart ayı gibi Sirion ve Terios’un makyajlanmış versiyonları getirilecek.





Ferrari
Autoshow 2008’de sergilenen araçlardan biri olan yepyeni “California” modelinin satışına yılın ilk yarısında satışına başlanması düşünülüyor.





Fiat
Türkiye’de üretilen Linea’nın 1.6 litre hacimli yeni dizel motorlu versiyonu, Mart ayı civarında satışa sunulacak. Yılın 2. çeyreğinde henüz tanıtılmayan Fiat 500 Cabrio ithal edilecek. Markanın küçük sınıfta trendleri belirleyen efsanevi modeli 500’ün dizel motorlu versiyonu da Ocak ayı itibarıyla satışa sunuldu.

Mavi Lord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla