Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.10.09, 09:31   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kral
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 318
Konular: 96
Puan Grafiği
Rep Puanı:1086
Rep Gücü:0
RD:Kral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 10
4 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart G.Saray'ın kaderini çizecek 3 maç

G.Saray'ın kaderini çizecek 3 maç
12 Ekim 2009 Pazartesi 08:10
Son dönemde aldığı kötü sonuçlarla çalkantılı günler yaşayan Galatasaray’ın, ekim ayında oynayacağı birbirinden zorlu 3 maç kaderini belirleyecek




Sarı kırmızılı takım, önce sahasında Trabzonspor ardından yine evindeki Avrupa Ligi maçında Dinamo Bükreş ve son olarak da Kadıköy’de Fenerbahçe’nin karşısına çıkacak.

Ligde üst üste yaptığı kayıplar sonrası lider Fenerbahçe’nin 5 puan gerisinde bulunan G.Saray’ın zirve yarışında bir kazaya daha tahammülü olmazken, Avrupa Ligi’ndeki Dinamo Bükreş maçı ise takım içinde ‘en stresli 90 dakika’ olarak görülüyor. Flaş transferlerle Avrupa’da başarı beklenirken Rumen ekibine de puan kaybı halinde grupta dengelerin değişeceğinin farkında olan sarı kırmızılılar, konuşulanın aksine F.Bahçe derbisinden çok bu karşılaşmayı düşünüyor.

Bu nedenle Florya’da tüm hesaplar, hem Avrupa’da nefes alma hem de Kadıköy öncesi doping olarak görülen Dinamo Bükreş galibiyeti üzerine yapılıyor. Futbolcular bu maçtan alınacak iyi bir sonuçla birlikte bu sezon F.Bahçe karşısındaki şanssızlığın da kırılacağına inanıyor.



internetspor.com
Kral isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla