Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.02.08, 05:08   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
smtyksl
Delta Üye
 
smtyksl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: SaMSuN
Mesajlar: 776
Konular: 146
Puan Grafiği
Rep Puanı:1997
Rep Gücü:0
RD:smtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant future
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
17 Mesajına 80 Kere Teşekkür Edlidi
:
Smile Konya

ETLİ EKMEK



Malzemeler : • 5 Su Bardağı Un
• 2.5 Su Bardağı Su
• 1 Tatlı Kaşığı Tuz

İç Malzemesi için:
• 500 gr Kıyma
• 2 Soğan
• Karabiber , Tuz
• 1 Çorba Kaşığı Tereyağı

Hazırlanışı :Bir kapta un, tuz ve suyu karıştırıp yoğurun. Kulak memesi yumuşaklığına gelen hamurdan yumruk büyüklüğünde 20 küçük parça koparın. Her parçayı teker teker küçük birer daire şeklinde açın.

İnce doğranmış soğanı kıyma ile birlikte kavurun. Tuz ve karabiber ilave edin. Hazırlanan iç malzemesinden bir iki kaşık yuvarlak hamurun yarısına yayın, diğer tarafı üzerine kapatın. Hamur ve malzeme bitinceye kadar işlemi sürdürün.

Teflon tavada veya sacda hamurları önlü arkalı pişirin. Üzerine tereyağı sürüp sıcak olarak servis yapın.

(YEMEK YAPMAYI DA YEMEK YEMEK KADAR SEVİYORUM YAAA YAŞASIN YEMEK YAPMAK)

Konu smtyksl tarafından (02.02.08 Saat 05:18 ) değiştirilmiştir..
smtyksl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla