Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.10.09, 19:23   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Elveda Rumeli 83. Bölüm Özetleri

Elveda Rumeli 83. Bölüm Özetleri

Mustafa, mahkum edilmek için Pürsıçan’a getiriliyor…

Ramiz ve Hasan Pembe’nin yüreğini çarptıran mektupların sahibini araştırırken, postacı Cemal mektupları kendisinin yazdığını söyler. Ramiz buna inansa da Hasan hiç ikna olmamıştır. Cemal’den Pembe’ye bir mektup daha yazıp onları ikna etmesini isterler. Olanlardan habersiz olan Zühtü ise Cemal’e mektup konusunda yardım eder.
Diğer yandan Zarife ve Ahmet’in birbirlerini sevdikleri haberi Ramiz’e ulaşır. Ramiz bu haberi sevinçle karşılarken aile de düğün hazırlıkları konuşulmaya başlar. Zarifecik henüz Ahmet’e karşı hislerinden emin değilken ailelerin devreye girmesini yadırgamıştır. Diğer yandan bir keşişi öldürmek suçundan tutuklanan Mustafa, mahkum edilmek için Pürsıçan’a getirilir. Durumu öğrenen Ramiz ve ailesi seferber olurken, mahkemede yaşanan sürpriz bir gelişme herkesi hayrete düşürecektir.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla