Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.10.09, 19:44   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Parmaklıklar Ardında 64. Bölüm Özeti

Parmaklıklar Ardında 64. Bölüm Özeti


Tansel cinayet haberini Aysel ile birlikte yaptığı müze ziyareti sırasında alır. Hemen hastaneye gider. Ziynet Osman’ı hem öldürmüş hem yasını tutmaktadır. Ahmet’in dönüş yolunda olduğunu öğrenen Tansel durumu ona da haber vermek ister ama Ahmet’e ulaşamaz. Ahmet Sinop’a döner dönmez Hilal’e gitmiştir. Hilal’le evlenmeyi düşünen Ahmet bu niyetini Hilal’e açabilecek midir?
Ahmet’in Ekrem’i başgardiyanlıktan alması Tansel ve Ekrem arasındaki ittifakı güçlendirir. Ziynet’in cezaevine dönmesi ve Yasemin’le karşılaşması ise B2’deki gerilimi tırmandırır. Cengiz’in veda için uğraması ve Beray’a rastlamasıyla tansiyon daha da yükselir. Beray bu kez Cengiz’e Nisan’ın babası olduğunu söylemeye kararlıdır. Cezaevinde işler zaten karışmışken Aysel’in Hilal’e yaptığı teklifle işler büsbütün çatallanacaktır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla