Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.10.09, 17:45   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Kırklareli Ormanları ve Piknik Alanları

Kırklareli Ormanları ve Piknik Alanları

Velika Deresi:
Demirköy yakınlarında, Karaman Bayırı'na 4 km. mesafededir. Dere boyu ve orman içi mesire yeri olup, masa,bank, WC, içme suyu gibi tesisler bulunmaktadır. Derede bol alabalık bulunmaktadır.

Koca kaynaklar :
Dereköy'ün 13 km. kuzeyinde Karadere köyü yakınındadır. Sınırdan geçiş yapanlar için bir konaklama yeri olarak hazırlanmış, masa, bank, WC ve içme suyu bulunmaktadır.

Dolapdere :
Dereköy'ün 7 km. kuzeyinde, Türkiye-Bulgaristan yoluna 100 m. mesafededir. Dinlenme yerinde masa, bank ve içme suyu vardır. Derede alabalık avlama olanağı bulunmaktadır.

Dereköy :
Dereköy'de yol boyunca uzanan ormanlık alanların bir kısmı dinlenme yeri olarak düzenlenmiştir. Masa, bank, WC ve içme suyu bulunmaktadır.

Kavaklı Meşe Korusu :
Kırklareli merkezine 10 km. mesafede, İstanbul yolu üzerinde bulunmaktadır. Orman içi dinlenme yeridir. Bir bölümü Gaziosmanpaşa Göçmen Misafirhanesi olarak düzenlenmiştir. Kalan kısmı yeniden günü birlik kullanıma açılacaktır.

Çifte Kaynaklar:
Vize İlçesi'ne bağlı Sergen Köyü yakınlarındadır. Mesire alanında masa, bank bulunmaktadır.

İnce Koru :
Pınarhisar-Vize yolu üzerinde, Sergen Köyü yol ayrımındadır. Orman içi dinlenme yeridir.

İğneada-Mert Gölü :
Demirköy İlçesi, İğneada-Mert Gölü civarında meşe ağaçlarıyla kaplı dinlenme yeridir. Masa, bank, WC ve içme suyu bulunmaktadır.

Karahıdır Korusu :
İl merkezine yaklaşık 5 km. mesafede, orman içi dinlenme yeridir.


Kırklareli Sular İdaresi Mesire alanı:
İl merkezimize çok yakındır. Ağaçlandırma çalışması yapılmış, konaklama, su, mangal, çocuk oyun alanları, otopark, büfe kafeterya ve WC tesisleri tam olarak hizmet verir.

Ayrıca Dereköy yolu üzerinde Çağlayan, Kırklareli Merkez ilçeye bağlı Şeytandere, İnece ve Erikler Korusu, Kofçaz İlçesi yakınlarında Böcekdere Korulan, Hudut Kapısı ve Çamlık mesire yerleri, günü birlik gereksinimlere cevap vermektedir.

--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla