Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.10.09, 04:52   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Son Bahar Dizisi

Son Bahar


Yapımcı : Gold Film / Faruk Turgut
Yönetmen : Nihat Durak
Senaryo : Şebnem Çıtak İşigüzel


Oyuncular:
Erkan Petekkaya (Galip), Ayça Varlıer (Sabiha),
Ahmet Mümtaz Taylan (Kemal), Fadik Sevin Atasoy (Lale),
Ömer Genç (Avukat Serdar), Seray Gözler Yeniay (Gülşen),
Şebnem Dilligil (Latife), Sevinç Erbulak (Ruhsar),
İnanç Ömer Benlioğlu (Saadettin), Merih Akalın (Kıymet),
Vuran Bingöl (Şoför Rıza), Berrin Kurya Balkanlar (Seher),
Başak Boran Oksal (Nursel), Halil İbrahim Irklı (Faruk),
Ece Erişti (Zülfiye), Yağmur Yılmaz (Zeyno), Baran Yağlı (Memo),
Ergun Doğmacı (Mehmet), Ahmet Bircan Akdoğan (Müdür)


Gold Film / Faruk Turgut yapımcılığında, yönetmenliğini Nihat Durak’ın üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ayça Varlıer’in paylaştığı,
“Son Bahar” yakında Star Tv’de başlıyor.

Galip ve Sabiha… İkisi de çok genç yaşta sevdiklerini düşünerek evlenmişler, evlilikleri boyunca vefakâr ve iyi bir eş olmuşlardır. Aslında aşk nedir hiç bilmemişler, tam en güzel günlerinin bittiği, gençliklerinin sadakatsiz bir eş için harcandığını düşündükleri anda bulmuşlardır birbirlerini. Onların hikâyesi çevresindekilerin hikâyesiyle kimi zaman tatlanacak kimi zaman hüzünlenecek. Birileri onları bu aşktan döndürmeye çalışacak, birileri kavuşturmaya. Bu Sonbahar herkesin hayatında bir fırtına koparken Star TV ekranlarında büyük bir aşk hikâyesi olacak…

Genel Hikaye:

Sabiha 30’lu yaşlarında güzel bir kadındır. Liseyi bitirip 18’inde çok sevdiği Mehmet ile evlenmiş, birlikte çalışmaya Almanya’ya gitmişlerdir. Zeyno adında ergenlik çağında bir kızı vardır.

Sabiha, Almanya’da bir mezbahada çalışırken, kocası Mehmet ailesinden yıllardır gizli gizli bir çetenin kuryeliğini yapmış ve kendisine emanet edileni yerine vermediği için aranmaktadır. Bu yüzden seneler sonra Mehmet aniden Türkiye’ye dönüş kararı alır. Fakat son anda Mehmet mallarını sakladığı adamlara yakalanır ve karısı ve kızının gözü önünde öldürülür.

Sabiha İstanbul’a kocası Mehmet’in cenazesiyle gelir. Kocası ile ilgili asıl gerçeği ise Türkiye’ ye döndüklerinde öğrenir. Mehmet’in yıllardır birlikte olduğu Alman bir kadın ve ondan da Memo adında gayrimeşru bir oğlu vardır. Kocasının metresinin onları İstanbul’da bulup beş yaşındaki Memo’yu onun başına atması Sabiha için büyük bir yıkım olur. Bunun da ötesinde Almanya’dan eşyalarla gizli gelen kocasına ait büyük bir sır vardır ve bu sır büyük bir çeteyi Sabiha’nın peşine takacaktır.

Sabiha ve Mehmet yıllarca bütün kazandıklarını biriktirmesi için Mehmet’in abisi Kemal’e göndermişlerdir. Ancak Kemal onların alın teriyle kazandıklarını batırmıştır. En sonunda gönderdikleri paraların batmış olduğunu anlayan Sabiha yeniden çalışmak zorunda kalır.

Galip 40’lı yaşlarda büyük bir matbaa şirketinin sahibidir. Çocuk işçi olarak girdiği Cağaloğlu’ndaki küçük matbaada, çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle patronu Eşref Bey tarafından çok sevilen Galip lise ve üniversiteyi dışarıdan bitirir. Galip patronunun kızı Nursel’le evlenir. Kayınpederi Eşref Bey çok geçmeden ölür. Galip kayınpederinden kalan küçük matbaayı büyütür.

Fakat Galip mutsuzdur. Karısı Nursel şımarık bir kadındır. Ayrıca kayınvalidesi Kıymet Hanım, Galip’i her zaman yanlış bir seçim, bir işçi parçası olarak görmüştür. Ancak Kıymet Hanım kanının hiçbir zaman kaynamadığı damadının becerisi sayesinde eski nezih hayatını sürdürdüğünün de farkındadır. Galip bütün iyimserliğine rağmen kötü bir ev - aile hayatına mahkûm olmuştur. Galip çocuk istemiş, karısı buna karşı çıkmıştır. Hiçbir ortak yönünün kalmadığı karısından iki sene önce ayrılmış olan Galip, Nursel bu fikre alışamadığı için henüz boşanma davası açmamıştır.

Galip ve Sabiha özel hayatlarında durum bu noktadayken karşılaşırlar. Galip patron, Sabiha küçük bir çalışandır. Nursel’in dengesizlikleri ve Mehmet’in metresinin Memo’yu Sabiha’nın başına bırakması bu iki insanın yakınlaşmasını meşru kılar.






[/CENTER]
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla