Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.11.09, 18:45   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Vw passat cc türkiye’de!..

VW PASSAT CC TÜRKİYE’DE!..

Doğuş Otomotiv, Passat ailesinin en yeni üyesi olan Passat CC(Comfort Coupe) modelini Türkiye’de satışa sundu

VW Passat CC, spor görünümü ve performansıyla bir coupe otomobilin, konforu ve işlevselliğiyle de 4 kişilik bir sedan otomobilin özelliklerini buluşturuyor. Sıra dışı tasarımı ve üstün teknolojik özellikleriyle dikkat çeken Passat CC, 1.8 TSI 160 hp, 2.0 TSI 200 hp benzinli ve 2.0 TDI 170 hp dizel motor seçenekleriyle ve 42.350 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Kendi sınıfını yaratan göz alcı tasarım
Passat ailesinin yeni üyesi olan dört kapılı Passat CC, diğer modellerde göze çarpan çekici görsellikten bağımsız olarak, yeniden tasarlanmış olmasıyla ön plana çıkıyor. Yeni ön yüze paralel, ateşlenmiş bir mermiyi anımsatan gövde çizgisi ve tavan yapısıyla dinamik bir tasarıma sahip. Bununla birlikte çıtasız kapı camları, opsiyonel olarak sunulan panoramik cam tavan ve aracın coupe vurgusunu en iyi biçimde ortaya koyan aerodinamik arka tasarımı, Passat CC’nin diğer ön plana çıkan tasarım unsurlarını oluşturuyor. VW Passat Sedan’a göre 31 mm daha uzun (4796 mm) ve 36 mm daha geniş (1856 mm) yapıya sahip, ayrıca ön iz açıklığı 11 mm, arka iz açıklığı ise 16 mm artırılmış olan VW Passat CC adeta kendi sınıfını oluşturuyor.

Kabin içinde ise 2+2 kişilik oturma düzeni ile sportif dış tasarımına uyumlu bir yapı sergileyen VW Passat CC’nin kokpitinde de farklılıklar dikkat çekiyor. Yeni tip direksiyon simidi ve multimedya sistemlerinin değişen tasarımlı kontrol grubu, yeni alüminyum ve ahşap kaplama seçenekleri, yaz ve kış ayları için ayrı iklimlendirme yapabilen klimatronik klima Passat CC’nin kabin içindeki önemli görsel ve fonksiyonel yeniliklerini oluşturuyorlar. Passat CC’de, arka kısımda da ayrıcalık yaratılıyor; ergonomik yan destekli tek kişilik spor koltuklar sayesinde kişiselleştirilebilir bir konfor anlayışı sunuluyor.

Ekonomik ve güçlü motor seçenekleri
İkisi benzinli olmak üzere üç motor seçeneğiyle satışa sunulan VW Passat CC’nin ilk benzinli motor seçeneğini yeni nesil 1.8 litrelik TSI motor oluşturuyor. 160 HP güç üreten TSI motor, Passat CC’de 6 ileri manuel şanzıman ya da isteğe bağlı olarak sunulan 7 ileri DSG şanzımanla satın alınabilecek. VW Passat CC’nin bir diğer benzinli motor seçeneğini ise 200 HP güç üreten 2.0 litrelik TSI oluşturuyor. VW Passat CC 2.0 TSI ise 6 ileri manuel şanzımanın yanı sıra 6 ileri Tiptronik şanzıman seçeneğiyle pazara sunulacak. Passat CC’nin dizel seçeneği ise yeni nesil common rail teknolojisine sahip 2.0 litrelik turbo dizel motorun 170 HP’lik versiyonu. 2.0 TDI 170hp motor 6 ileri manuel şanzıman ve 6 ileri çift debriyajlı DSG şanzıman seçenekleriyle showroomlarda yerini alıyor.



Üstün güvenlik ve konfor!
8 havayastığı ve ABS, Elektronik stabilizasyon programı (ESP), Elektronik diferansiyel kilidi (EDL), Elektronik patinaj önleme sistemi (ASR), Elektronik motor çekiş kontrolü (MSR), Hill Hold fonksiyonu (Eğim kalkış asistanı), Elektromekanik park freni, Elektromekanik hıza duyarlı direksiyon gibi güvenli ve konforlu bir sürüş için gerekli tüm teknolojik özelliklerin standart olarak sunulduğu VW Passat CC, “Şerit Takip Asistanı” (Lane Hold Asist) ile yola çıkıyor. Opsiyonel olarak sunulan teknoloji, aracın dikkatsizlik sonucu şeritten ayrılması halinde otomatik olarak devreye giren destek sisteminin, direksiyona müdahale ederek aracın tekrar şeridine geri dönmesini sağlıyor. Opsiyonel olarak sunulan “Park Asistanı” sistemiyle sensörler aracılığıyla kendi kendine park edebilme özelliğine sahip olan VW Passat CC’de ayrıca daha keskin bir sürüş dinamiği sunan “Adaptif Şasi Kontrolü” tüm motor seçeneklerinde de isteğe bağlı olarak alınabiliyor. Konfor, normal ve sport olmak üzere 3 ayrı sürüş modu sunan bu sistem, sürücünün tercihine göre elektromekanik direksiyon ve süspansiyon sistemlerinin daha konforlu ya da sportif çalışmasını sağlıyor.

Ayrıca güvenlik standartlarını bir üst seviyeye yükselten lastik basınç sensörü ve ikaz sistemi de opsiyonel olarak sunulan özellikler arasında yer alıyor. Konforu ve sürüş keyfini en üst noktaya çıkaran diğer opsiyonel özellikler arasında “Panoramik açılır tavan”, “Anahtarsız giriş sistemi”, “Infotainment” ve “Adaptif Hız Sabitleyici (ACC)” sayılabilir.
Sınıf liderliğini daha da geliştirmeyi hedefliyoruz
2008 yılı Ocak-Kasım dönemi itibarıyla toplam otomobil pazarının yüzde 13’lük dilimini elinde bulunduran orta üst sınıftaki lider konumlarının Passat CC ile daha da pekişeceğini ifade eden Vedat Uygun, “Otomobil pazarında yaşanan daralmaya rağmen, Passat’la sınıf liderliğimizi açık ara sürdürme başarısı gösterdik. Sedan otomobillerin baskın olduğu bu segmentte, ailenin üçüncü üyesi Passat CC, coupe bir aracın görünümünü, sedan bir otomobilin konforuyla birleştirerek pazarda konumumuzu daha da güçlendirmemizi sağlayacak.” dedi.

Her yıl 2-3 modelin pazara sunulduğu bu sınıfta oluşan rekabetin kendileri açısından önemli bir avantaj olduğunu da vurgulayan Uygun, “Passat CC’ye olan güvenimiz tam; sınıfında rakiplerine oranla daha tercih edilir bir konumda olacağına şüphemiz yok. Önümüzdeki yıl sonu itibarıyla, segment bazında direkt bir rakibi olmayan Passat CC’nin desteğiyle başarımızı artırarak devam ettirmek istiyoruz.” dedi.





--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla