Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.11.09, 22:32   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Mavi Lord
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 1.027
Konular: 856
Puan Grafiği
Rep Puanı:2266
Rep Gücü:0
RD:Mavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 39
51 Mesajına 124 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart MySims Racing

MySims Racing
Komşularımızla yarış partilerine gidiyoruz

Yeni bir Sims yapımıyla daha karşı karşıyayız. Fakat bu kez, bir aile kurma çabasında veya geçim derdinde olan bir kişi değiliz; yarışıyoruz. EA Games, bu kez Mario Kart'a benzer bir yarış oyunuyla Sims ismini birleştiriyor. Nintendo Wii ve DS için hazırlanan yapım, biraz rekabet, biraz adrenalin ve bolca eğlence vaat ediyor.
Şehrin en iyi yarışçıları
EA logosunu geçtikten sonra bir profil hazırlıyor ve karakter tasarım ekranına adım atıyoruz. MySims Racing, hazırlamak istediğiniz karakter için, ten, göz, saç rengi, giysi seçimleri gibi seçenekler sunmuş. Bu aşamayı tamamlamanın ardından aynı özen, kullanmak istediğiniz araç için de geçerli. Otomobilinizi belirledikten sonra, boyasından rüzgârlığına kadar her türlü parçası ve rengi üzerinde geliştirmeler yapabiliyor, istediğiniz gibi şahsileştirebiliyorsunuz. Bu özellikler, karakterimizin evinde yer alıyor ve oyun esnasında istediğimiz an, eve gelerek stilimiz konusunda değişiklikler yapabiliyoruz.

"Karakterlerimiz ve kullandıkları araçlar, oldukça şirin"
Yapım, üzerinde diğer Sim'lerin yer aldığı haritalar barındırıyor. Sokaklarda gezebiliyor, belirlenen özel parkurlara gelerek yarışlara katılabiliyoruz. Yarışlar, oldukça eğlenceli hazırlanmış. Genellikle 3 tur olarak düzenleniyor ve bu sırada, parkur üzerinde bir takım araçlar bulunuyor. Zeminde yer alan hızlandırıcı levhanın üzerinden geçersek hızlanabiliyor, hediye paketlerinden bir tanesini alırsak ise; rakiplerimize bir futbol topu atabiliyor, yolun ortasına bir ağaç ekebiliyor, zemine muz kabuğu bırakabiliyor ve ekrana bir bal kabağı atarak rakiplerimizin görüş açısını bozabiliyoruz. Tüm bu detaylar, oynanışa eğlenceli bir katkı sağlarken, eğer sizin başınıza gelirse, sinir bozucu bir hâl de alabiliyor.
Yardım isteyen var mı?
Ana senaryo için gerekli olan yarışlar haricinde, sokakta gezintiye çıkan diğer Sim'lerle konuşabiliyor, onlardan görevler alabiliyoruz. Kimi zaman onları gitmek istedikleri yere götürüyoruz, kimi zaman da verdikleri ufak görevleri tamamlamaya çalışıyoruz. Bazı kişiler, onlara yardım etmemizi istemiyor, gerekçe olarak da elimizdeki aracın yetersiz olduğunu söylüyor. Yarışlar ve bu görevlerden elde ettiğimiz puanlarla bir üst seviyede yer alan haritalara geçiş yapabiliyor ve yeni yarışlarda yer alabiliyoruz.
Senaryo dışında sadece yarışlara katılabileceğiniz bir başlık da bulunuyor. Yarışmak istediğiniz haritayı ve zorluk seviyesini belirledikten sonra oynayabiliyorsunuz. Ek olarak My Sims Racing, Multiplayer olarak da oynanabiliyor. Ses ve grafiksel olarak yeterli sayılabilecek yapım, oynanış açısından baktığımızda bir süre sonra oyuncuyu sıkabiliyor.

Mavi Lord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla