Konu: Hero Online
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.11.09, 14:34   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Mavi Lord
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 1.027
Konular: 856
Puan Grafiği
Rep Puanı:2266
Rep Gücü:0
RD:Mavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 39
51 Mesajına 124 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Hero Online

Hero Online

Kahramanlar iş başında, hem de Türkçe!





Son dönemin en popüler MMORPG oyunlarından Hero Online, Mart ayında tamamen Türkçe desteğiyle piyasaya sunuluyor.

Netgame tarafından geliştirilen Hero Online, 2005 yılından beri büyük oyuncu kitlesine sahip bir MMORPG oyunu. Kore'de en çok ilgi gören MMORPG oyunların arasında ilk 5'te olduğu açıklanan Hero Online, sadece Kore değil, tüm Asya'da da büyük ilgi gören bir oyun. Ülkemizde de hatırı sayılır bir oyuncu kitlesi edinen oyunun ülkemize uyarlanmış bir sürümü de, yapımcı firma tarafından geliştirilmiş durumda.

Hero Online'ın hikayesi, dövüş sanatları üzerine uzmanlaşmış bir roman yazarı olan Kim Kang tarafından yazıldı. Oyun esnasında karakterlerimiz yeteneklerini geliştirebiliyor ve kendi özelliklerine göre farklı konularda uzmanlaşabiliyor. Karakterlerimizi geliştirebileceğimiz iki adet yetenek ağacı mevcut. Bunlardan ilki yürüme kabiliyetlerimizi şekillendirdiğimiz movement, diğeri ise dövüş güçlerimizi belirleyen attack. Seçtiğimiz karakterin gelişimine istediğimiz şekilde yön verebiliyoruz. Örneğin dövüş sanatları konusunda uzmanlaştırdığımız karakterimiz, duvarda hızlıca yürüyebilir veya suyun üzerinde durabilir, hatta binaların üzerinden zıplayabilir. Hero Online dünyasında akrobatik hareketlerin sayısı oldukça fazla. Oyunun kendine has bir oyuncu sistemi var. Çevredeki yaratıkları öldüren karakterlerin kazandığı puanlar, Hero Online'ın kendi sistemine göre değerlendiriliyor.

Yapımın diğer bir güzel yanı ise, oyun boyunca yanımızda bir adet pet gezdirebilmemiz. Yeni RPG oyunlarının neredeyse hepsinde mevcut olan bu özellik, Hero Online'da da yerini almış. Pet'e sahip olduğumuz süre boyunca onu geliştirip, besleyebilir veya binek hayvanı olarak kullanabiliriz.

Oyundaki silah sistemi de hemen hemen diğer her şey gibi geliştirilebiliyor. Dolayısıyla aynı silahın birden farklı görüntüleri mevcut. Bu olayı, oyuna çeşitlilik kazandıran önemli bir unsur olarak gösterebiliriz. Örneğin zehir özelliği kazandırdığımız bir silah, yeşil renklere bürünürken, aynı silaha ateş özelliği kazandırdığımızda, alevlerle yanan bir görünüme bürünüyor.

Kıyafet konusu da, tıpkı silahlarda olduğu gibi oyuncuya oldukça geniş bir yelpaze sunuyor. Hero Online'ın karakterlerini birbirinden ayırmak için sadece giysilerine bakmak yeterli olmayacak, bunun dışında her karakteri kendine has suratından tanımanız gerekecek. Zırhlarda da durum pek farklı değil. Hero Online'da birçok zırh seçeneği mevcut. Her seviyenin kendine özel bir zırh çeşidi var. Tamamen aynı özelliğe sahip, aynı seviyedeki karakterler bile aynı zırhları veya kıyafetleri giydiğinde farklı görünüşlere sahip olabilecek. Bu durumu, oyunun en önemli artılarından biri olarak gösterebiliriz.

Hero Online'ın PVP temelli oyun yapısı, oyuncuları sürekli bir etkileşim içerisinde tutmayı hedeflemiş. Atmosfer, çoğunlukla Asya topraklarında gezindiğimizi bizlere hatırlatmakta zorlanmıyor. Asya mitolojileri ile çevrelenmiş hikayenin oyuncuyu sıktığını söyleyemeyiz. Belki de biz Türkler için Hero Online'ın en önemli avantajı, oyunun Mart ayında 'tamamen Türkçe' olarak yeniden piyasaya sunulması olacak. Son zamanlarda hızla artan oyunlarda Türkçe desteği, Hero Online tarafından devam ettiriliyor. Tamamen Türkçe bir MMORPG oynamak artık hiç de uzak değil.
Mavi Lord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla