Konu: Metin 2
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.11.09, 05:39   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Mavi Lord
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 1.027
Konular: 856
Puan Grafiği
Rep Puanı:2266
Rep Gücü:0
RD:Mavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 39
51 Mesajına 124 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Metin 2

Metin 2


Sürüm : 2008/01/16
Boyut : 498 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)


Eski zamanlarda tüm kıta tek bir İmparatorluk olarak birleşmişti. Halk İmparatorluk otoritesi altında barış içerisinde ve yardımlaşarak yaşıyordu.

Ancak bir gün tehdit tehlike gökyüzünden devasa Metin Taşları formunda yer yüzüne yağdı.

Taşların etkisi kıtanın sadece coğrafyasını ve iklimini etkilemekle kalmadı, aynı zamanda hayvanları da etkisi altına aldı. Hayvanlar mutasyon geçirerek güçlü ölümcül, zalim ve çirkin canavarlara dönüştüler. Birçoğu ölümcül hastalığa yakalanarak öldüler ve tüm cezalandırılmış kıtaya yayılan ürpertici zombilere dönüştüler.

Oluşan kaos eski imparatorluğun dağılmasına yolaçtı ve kıtanın uç kesimlerinde o günden bugüne düşman 3 küçük imparatorluk kuruldu. Metin Taşlarının düştüğü kıtanın ortasında ise en korkutucu yaratıklar yaşar oldu ancak hala daha küçük Metin Taşları gökyüzünden düşmeye devam ediyor.

Ürkütücü bir gerçek var ki oda Metin Taşlarının her geçen gün gücünün artıyor olması. Bu yeni güç Ejder Tanrısının kişisel olarak kıtada orataya çıkmasını ve Metin Taşlarının kıtasında günden güne büyüyen hakimiyetini ortadan kaldırmak için çalışmaya başlamasını sağladı.

Ejder Tanrısının güçlü bir müttefiği olun ve Metin Taşlarının gücünü alt edin. Kıtanın parçalanmasını durdurun ve önderliğinizde yeniden bir araya gelmesini sağlayın!

Özellikler:
# Uzak doğunun gerçekçi köylerinden geçerek Asyalı savaşçıların atmosferinin aklınızı başınızdan almasına izin verin. Yakın zamanda sadece kılıç ve yayınla savaşmayacaksın, aynı zamanda Çanların ve Yelpazelerin gücünü kullanmayıda öğreneceksin.

# Tek seferde birden çok canavara ağır zararlar verebilirsiniz. Ancak dikkatli olun: Bir canavar yenildiğinde diğerleri peşinizi bırakmaz. Özellikle Metin Taşlarının çevresinde dikkatli olmalısınız

# Bir loncanın üyesi olarak Lonca Savaşlarının sonuçları tüm üyeleri ve loncanın kendisini etkileyecektir. Nadir sığınaklardan birine sahip olmak için savaşmalısın. Loncanın gücü arttıkça sığınağındaki Oyuncu Olmayan Karakterleri kullanma ve onları daha faydalı olmaları için eğitme şansın artacak.

# Birlikte yaptığınız savaşlarda kıtanın kontrolü için diğer imparatorluklardan gelen oyunculara karşı savaşacaksınız. Kazanan imparatorluk para ve toprak elde edecek. Daha yüksek bir askeri rütbenin yanısıra Ün ve Onur kazanacaksınız ve diğer lonca üyelerine gelecekteki savaşlarda liderlik edeceksiniz.

# Başarıyla tamamladığınız görevlerin ardından bir at kazanacaksınız. Ata binerken kıta üzerinde daha hızlı hareket edecek ve savaşlarda avantaj elde edeceksiniz.


Sistem Gereksinimleri:
# 600 MHz işlemci
# 128 MB bellek
# ATI Radeon 7000 NVidia RIVA TNT2 Ekran kartı


Oyunu oynamak için kullanıcı hesabı oluşturmalısınız. Buradakiadımları izleyip kendinize kullanıcı adı ve şifre seçtikten sonra elektronik postanıza gelen onay mesajını onaylamalısınız.


Metin2 DownLoad



Eqer Link ÇaLı$mıyorSaBuraya TıkLayın...
Mavi Lord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla