Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.11.09, 13:22   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
İrem
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 43
Puan Grafiği
Rep Puanı:1220
Rep Gücü:0
RD:İrem has much to be proud ofİrem has much to be proud ofİrem has much to be proud ofİrem has much to be proud ofİrem has much to be proud ofİrem has much to be proud ofİrem has much to be proud ofİrem has much to be proud ofİrem has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 35
14 Mesajına 21 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Susan Boyle Biyografisi-Susan Boyle Hayatı-Susan Boyle Yaşamı-Susan Boyle Kimdir

Susan Boyle Biyografisi-Susan Boyle Hayatı-Susan Boyle Yaşamı-Susan Boyle Kimdir

İskoçya'da yaşayan Susan Boyle 47 yaşında. İşsiz olan ve kilisede şarkı söyleyen Susan Boyle'nin kaderi İngiltere'deki yetenek yarışması "Britain's Got Talent" a katılmasıyla değişti.

Jüri üyeleri önceleri 47 yaşındaki kadına şüpe ile baktılar.Hatta dalga geçerek yaklaştılar.Ancak Susan Boyle "Les Miserables" müzikalinden "I Dreamed a Dream" şarkısını söyleyince,sesinin güzelliği ile sadece jüri değil bütün dinleyicileri büyüledi.

47 Yaşına kadar mutevazı bir hayat süren Susan Boyle bu şekilde dünyanın gündemine oturmayı başardı.

Yarışmada söylediği "I Dreamed a Dream" şarkısının görüntüleri video paylaşım sitelerinde tıklanma rekorları kırdı.

Bana Güldüklerini Farkettim

CNN'e verdiği röportajda Susan Boyle,jüri üyelerinin önce kendisine bıyık altından güldüklerini farkettiğini söylüyor."Ama bunun beni etkilemesine izin vermedim. Hatta bu beni daha çok motive etti.Hemen zihnimde,"Onlara gösteririm" dedim ve gösterdim de.

Susan Boyle'un kendiside bir gecede gelen üne şaşırdığını söylüyor ve "Bunun her saniyesinin tadını çıkaracağım" diyor.

Not: İnternetten alıntıdır.
İrem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla