Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.11.09, 02:32   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Tavuk Göğsü Tatlısı

Tavuk Göğsü Tatlısı


Türk mutfağının geleneksel sütlü tatlılarından Tavuk Göğsü Tatlısının en pratik ve en lezzetli tarifi karşınızda. İçinde tavuk eti olmadan yapılan tatlıya, yalancı tavuk göğsü deniyor ama tadına baktıktan sonra gerçek bir lezzetle karşılacaksınız.


Malzemeler
3 kahve fincanı un
1 litre süt
3 fincan şeker
1 paket vanilya
Tarçın üzerine serpmek için.

Hazırlanışı
Tencerede yarım paket margarini eritin.
Üzerine 3 kahve fincanı un ekleyip, 2 -3 dakika kavurun.
Süt, şeker ve vanilyayı aynı anda tencereye ekleyin.
Katılaşana kadar sürekli karıştırın.
Islak borcama döküp, buzdolabında 1 saat bekletin.
Üzerine tarçın serpip, dilimleyip servis yapın.
Afiyet olsun
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla