Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.11.09, 02:44   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Kremalı Bezelye Çorbası

Kremalı Bezelye Çorbası



Akşam yemeklerinde sıcak bir başlangıç yapmak istiyorsanız kremalı bezelye çorbasını tercih edebilirsiniz. 1 bardak bezelye kullanılarak hazırlanan çorba, derin dondurucda kalmış bezelyeleri değerlendirme imkanı sunuyor.

Malzemeler
1 su bardağı bezelye
1 adet soğan
2 su bardağı sıcak su
100 gram süt kreması
1 çorba kaşığı sıvı yağ
Tuz
Karabiber
Dere otu (üzerini süslemek için)




Hazırlanışı
Soğanın kabuklarını soyup küçük küçük doğrayın.
Orta boy tencereye sıvıyağ ekleyip kızdırın.
Soğanları tencereye ilave edip, kavurun.
Sıcak su, tuz ve karabiberi ekleyip kaynamaya bırakın.
Su kaynadığında bezelyeleri ekleyip, yumuşayıncaya kadar pişirin.
Çorbayı ocaktan indirip, el blendırıyla ezin.
Üzerine kremayı ekleyip, karıştırın.
Çorbayı tekrar ocağa alıp 5 dakika karıştırarak pişirin.
Pişen çorbayı kaselere alıp üzerini dere otuyla süsleyin.
Afiyet olsun
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla