Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.12.09, 20:08   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Galatasaray-Panathinaikos karşı karşıya

Galatasaray-Panathinaikos, UEFA Avrupa Ligi F Grubu liderlik karşılaşmasında bu gece karşı karşıya geliyorlar. İstanbul Ali Sami Yen Stadı'ndaki maç TSİ 22:05'de başlayacak ve Hırvat hakem üçlüsü tarafından yönetilecek.
GS-Panathinaikos maçı, Sarı-Kırmızılı temsilcimizin bulunduğu F Grubu'nda lideri belirleyecek. Gruptan lider çıkmanın, bir sonraki tur kuralarında tanıdığı avantaj düşünüldüğünde, Galatasaray, Atina'da evire çevire yendiği Panathinaikos'a İstanbul'da da şans tanımamak için karşılaşmaya çıkacak. Galatasaray grubunda şu anda 10 puanla lider, Panathinaikos is 9 puanla ikinci durumda.
GS-Panathinaikos maçı öncesi konuşan ve bu yakında baba olan Galatasaray'ın Hollandalı teknik direktörü Rijkaard, takımın Süper Lig'de son haftalarda aldığı başarısız sonuçlara atfen, "Kendimize yeniden güvenmemiz lazım," dedi ve Panathinaikos maçını buna bir vesile olarak gösterdi. Rijkaard, Galatasaray'ın başında bu sezon çıktığı 10 Avrupa maçında hiç yenilgi yüzü görmedi.

--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla