Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.12.09, 17:40   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon “Hepimizin amacı Fenerbahçe’nin başarısı’’

“Hepimizin amacı Fenerbahçe’nin başarısı’’


Fenerbahçemizin başarılı futbolcusu Semih Şentürk Fenerbahçe Televizyonu'na önemli açıklamalarda bulundu. UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan lider olarak çıkmalarının önemli bir başarı olduğuna değinen Semih, ''Avrupa Ligi'nde özlediğimiz başarılara adım adım ilerliyoruz. Kötü başladığımız grupları lider bitirdik. Bu durum bizim adımıza bundan sonraki tur için büyük avantaj oluşturuyor. Şu anda var olan tabloya baktığımızda gurur duyulacak bir konumda bulunduğumuzu görüyoruz.Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin adını tekrar yükselttiğimiz için bütün takım arkadaşlarımı, teknik heyetimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. İnşallah Avrupa'da ilerleyen turlarda da Fenerbahçe'nin şanına yaraşır zaferler kazanarak taraftarımızı sevindiririz.Hatta Avrupa Ligi'nde final oynamak neden bize yakışmasın. Fenerbahçe zaten bunu çok hak ediyor. İnşallah bunu da gerçekleştiririz'' dedi.

Twente ile oynanan karşılaşmada takım arkadaşı Cristian Baroni ile bir gerginlik yaşadıklarını ama bu konuyu kendi aralarında büyümeden konuşarak hallettiklerini ifade eden Semih Şentürk, "Maç sırasında birazda yorgunluğun etkisiyle bazen yapmamamız gereken hareketlerimiz oluyor. Cristian bana bir pozisyonda kötü bir pas atmıştı. Ben de orada bana pas atacağını anlamadım. Gelişen atağı iyi değerlendirememiş olmamızın da üzüntüsü ile ikimiz de gerildik. Orada bana sinirli şekilde hareketler yapınca biraz ben de sinirlendim. Ortaya ikimize de yakışmayacak görüntüler çıktı. Biz zaten maçtan sonra kendisiyle konuştuk. O benden özür diledi ben de ondan özür diledim. Tabi ki birazda kazanma hırsı var. Maç 1-0 olmuş, son dakikalar, galibiyeti korumanın stresi de etkili… Tabi ki maç içinde bazen oluyor bu tür hoş olmayan durumlar ama bir daha bunu tekrarlamamamız gerektiğini ikimizde birbirimize söyledik ve konuşup anlaştık. Sonuçta bizi izleyen insanlara örnek davranışlar içinde bulunmamız gerektiğini biliyoruz. Büyütülecek bir şey yok, biz takım arkadaşlarıyız ve hepimizin amacı Fenerbahçe'nin başarısı'' şeklinde konuştu.

Bir gazetede, Cristan'la tartışmasının ardından yardımcı antrenör Ayhan Tumani ile de bir gerginlik yaşadığı yönünde asılsız iddialar ortaya atıldığını belirten Semih Şentürk,"Maçtan sonra Ayhan Tumani hocam bana geldi ve 'gerek yok böyle şeylere soyunma odasında konuşun' diye bana uyarıda bulundu. Ben de orda saha içinde yaşananları kendisine anlatmaya çalıştım. Ama kesinlikle Tumani hocama karşı bir saygısızlığım olamaz. Tumani hocamla bir tartışmamız asla olmadı. Beni bilen bilir bu güne kadar kimseye de bir saygısızlığım olmamıştır. Ayrıca Tumani hocamızı tüm takım olarak çok severiz" dedi.

Bazı çevrelerce, bazen sakal bırakmasının oynamamasına tepki şeklinde yorumlandığına değinen Semih Şentürk, "Sürekli olarak forma giyemiyor olmak tabi ki beni üzüyor çünkü ben Fenerbahçe'ye yararlı olmak istiyorum. Bu durumda üzülmüyor olmak anormaldir. Ama bazı basın organlarında hocaya tepki diye sakal bıraktı deniliyor. Moralim bozuk oluyor hocaya tepki diye yazılıyor. Sonuçta bende insanım bende sakal bırakabilirim ve ya sakallarımı kesebilirim. Moralim bozuk olabilir. Her gün neşeli olacağım diye bir kural da yok.Tabi ki her oyuncu oynamak istiyor.Her futbolcu gibi ben de oynamadığım zaman mutlu olamıyorum. Ama bu hiçbir zaman hocama tepki gösterdiğim anlamına gelmez. Sakal tesadüftü aslında, o sıra lige ara verilmişti ben de sakallarımı uzatmıştım. İzmir'den eniştem ve ablam gelmişti. 'Kesme sakalını değişiklik olsun böyle çık maça' dediler. Yani aklımızdan hiç tepki olsun diye bir şey geçmemişti, amacımız sadece biraz değişiklikti. Dediğim gibi yani oynamayınca her oyuncu üzülüyor. Ama sonuçta sahaya 11 kişi çıkıyor ve sıra bize geldiğinde biz de elimizden geldiğince Fenerbahçe'nin başarısı için mücadele veriyoruz. Bu konuların bu kadar abartılmasına gerek yok diye düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.
Türkcell süper ligde Eskişehirspor'la oynanacak maçın kendileri için büyük önem taşıdığının altını çizen Semih, "Ligde 3 haftadır kazanamıyoruz. Kötü bir gidişatımız var. Ama Twente maçıyla moral kazandık. İnşallah bunu da Eskişehir maçına yansıtırız. Dediğim gibi bu Twente maçı bize moral oldu kalan 3 maçımızı kazanıp ilk yarıyı lider bitirmek istiyoruz. Eskişehir zor bir deplasman ve böyle bir deplasmanla çıkışa geçmek istiyoruz. İnşallah orda tek yürek olup, galibiyetle evimize döneriz'' şeklinde konuştu.






--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla