Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.12.09, 08:19   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Kondisyon Depoluyoruz

Kondisyon Depoluyoruz

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü.
Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde, Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen 1,5 saatlik antrenmana sarı-lacivertliler salonda yaptıkları çalışmalarla başladı.

Egzersiz salonundaki programın ardından ağırlık çalışan futbolcular daha sonra sahada arka arkaya dizilen sandıkların üzerinden atlayıp koşular yaptı. Tedavileri süren Kazım ve Önder'in yer almadığı antrenmanda Emre ve Selçuk, bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan gözetiminde takımdan ayrı koşu yaptı. Antrenman esneme hareketleriyle tamamlandı.

Bu arada, Roberto Carlos, Cristian ve Dos Santos'un bir süre sahada kalarak sohbet ettikleri gözlendi. Fenerbahçe, Ankaragücü maçının hazırlıklarını öğleden sonra basına kapalı olarak gerçekleştireceği günün ikinci çalışmasıyla sürdürecek.



--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla