Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.12.09, 17:13   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Parmaklıklar Ardında Dizisi 78. Bölüm Özeti

Parmaklıklar Ardında Dizisi 78. Bölüm Özeti

Nisanı beklerken Canan gelince Beray kesin konuşur: Yara kangren olmuşsa kesip atmak gerekir! Acaba Beray kimden söz etmektedir? Canan ise Ekreme Cengizle ilgili bir sır verir: Kafasını Beraydan intikam almaya takan Cengiz hayatı Canana zehir etmektedir. Ekrem bu durumdan faydalanmaya çalışır. Canana yardım önerir. Canan Ekremi hayal kırıklığına uğratacak bir istekte bulunur: Acaba Ekremin yardımcısı Gülfidan ertesi gece Nisana bakabilecek midir?
Sevtapla dalga geçmek isteyen Ekrem bu bilgiyi ona da verir. Niyeti bir zamanlar Cengize ilgi duyan Sevtapı çileden çıkarmaktır. Oysa Sevtap olaya farklı bir açıdan yaklaşır ve Berayla beklenmedik bir dayanışma içine girer. Bu arada koğuşta Elmasın katil olmadığına inananlar artmaktadır. Yaseminin ispiyonuyla durumu öğrenen Ekrem Perihan ve Kevseri hücreye atar. Koğuş iyice tenhalaşır çünkü Kutsiye zaten hastaneye gitmiştir. Hastaneden gelen haber Ahmeti üzer. Kutsiye geri dönecek midir?
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla