Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.12.09, 17:00   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Akasya
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 255
Konular: 229
Puan Grafiği
Rep Puanı:1700
Rep Gücü:0
RD:Akasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant futureAkasya has a brilliant future
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 139
35 Mesajına 70 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Gülhan Biyografisi-Gülhan Hayatı-Gülhan Yaşamı-Gülhan Kimdir?

Gülhan Biyografisi-Gülhan Hayatı-Gülhan Yaşamı-Gülhan Kimdir?

23.06.1977 Almanya Hamburg doğumlu Gülhan, ilk ve orta eğitimini bu ülkede tamamladı. Müzik ile ilgilenmeye, henüz ilkokul çağlarında çocuk koroları ve tiyatro gruplarında çalışarak başladı.
Lise eğitimiyle birlikte ülkesine dönen sanatçı, İstanbul Teknik Üniversitesi şan hocalarından Belkıs Aran’dan ders almaya başladı.
Yaklaşık 6 yıldır bir çok bar ve klüpte profesyonel şarkıcılık yapan Gülhan, kendi imkanlarıyla kaydettiği ilk albümü Dokun Bana’yı 1999 yılında piyasaya sürdü. Alternatif rock tarzındaki şarkılardan oluşan albümden klip çekilen ilk şarkı Eyvah, kısıtlı imkanlara rağmen büyük ses getirdi. Özellikle Number One tv’nin desteğiyle kısa sürede beğeni toplayan parçayla Gülhan, aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödülleri’nde "En İyi Kadın Rock Şarkıcısı" dalında adaylık kazandı.

Haziran 2000’de yeni albümünün hazırlıklarına başladı ve kayıtları Almanya ile İstanbul’da süren albüm uzun, yorucu ve titiz bir çalışma sonucu 2001 Şubatında müzik marketlerdekiyerini almaya hazır hale getirdi. Fakat albüm Temmuz ayında dinleyicilerle buluştu.
Tamamen dünya soundu ve standartlarında müziklere imza atmayı hedefleyen Gülhan, çalışmalarına bu idealin ışığında devam etmekte.

Not: İnternetten alıntıdır.
Akasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla