Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.12.09, 00:39   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart --->: Johnny Hallyday Hayatı-Johnny Hallyday Biyografisi-Johnny Hallyday Kimdir?

Ünlü şarkıcı Johny Hallyday komada

12 Aralık 2009




Bel fıtığı ameliyatından sonra enfeksiyon nedeniyle ABD'nin Los Angeles kentinde hastaneye kaldırılan Fransız şarkıcı Johnny Hallyday'in, ağrılarını azaltmak için ilaç verilerek komaya sokulduğu bildirildi.



Fransız şarkıcı Johny Hallyday ilaçla uyutularak komaya sokuldu. Hallyday'i ameliyat eden doktorlardan biri saldırıya uğradı.
Bel fıtığı ameliyatından sonra enfeksiyon nedeniyle ABD'nin Los Angeles kentinde hastaneye kaldırılan Fransız şarkıcı Johnny Hallyday'in, ağrılarını azaltmak için ilaç verilerek komaya sokulduğu bildirildi.
Hallyday'in yapımcısı Jean-Claude Camus, Fransa'nın TF1 televizyonuna yaptığı açıklamada, ağrılarını hissetmemesi için ilaçla suni olarak komaya sokulan sanatçının durumunun "olumlu" olduğunu kaydetti.
26 Kasımda Paris'te bel fıtığı ameliyatı olan Hallyday, bu hafta enfeksiyon geçirdiği için Los Angeles'taki Cedars Sinai hastanesine kaldırılmıştı.
Bu arada Hallyday'i ameliyat eden doktorlardan biri olan Stephane Delajoux'nun, dün gece Paris'te maskeli iki kişinin saldırısına uğradağı, ancak saldırganlar tarafından hırpalanan doktorun durumunun iyi olduğu belirtildi.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla