Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.12.09, 05:09   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Safranbolu Çelik Palas Hotel



Safranbolu Çelik Palas Hotel

Safranbolu Çelik Palas Hotel - Palas Otel Karabük






Otelimiz 1934 yılında Safranbolu’nun İlk Oteli Olarak Hizmete Girmiştir.. Bir Dönem Hükümet Konağı olarak kullanılmış, restorasyon çalışmalarıyla bugünkü halini almıştır.
Geleneksel ve modern çizgilerin birleştiği bir dekorasyon yapılmış, ayrıntılarla anlam bulan, Safranbolu’nun dokusuyla iç içe bir mekan yaratılmıştır. Bu mekanı ilk solumaya başladığınız anla beraber büyük şehirlerin kalabalığını, gürültüsünü unutur ve deneyimli personelimizle rahat bir tatil geçirirsiniz. Odanızda evinizin sıcaklığını Bulursunuz.

Açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinin servis edildiği 120 kişilik açık ve kapalı restoranımız ayrıca gün boyu alacarte servisi ile şefimizin Türk mutfağından özenle hazırladığı yöresel kebap, taş fırında pide, ve daha birçok leziz yemeği tadabilirsiniz.

Restoran ve Barlar:
120 kişi kapasiteli Gözümavi Restaurant, Snack bar, Agora Bar. Striple, 18 double olmak üzere toplam 26 oda, 60 yatak kapasitesi bulunmaktadır.

Odalarda:
Lcd Tv, Wireless internet bağlantısı, Minibar, Direkt telefon, wc, banyo, saç kurutma makinesi, merkezi ısıtma, kartlı elektirik sistemi bulunmaktadır. Ayrıca 24 saat oda servisi, kuru temizleme ve çamaşır yıkama servisimiz vardır.
Gün natarken Çelik Palas‘ta canlı bir gece başlar. Taş duvarlar içinde renkli bir müzik sesi yankılanır.


Safranbolu Çelikpalas Hoteli
Kıranköy merkez - Safranbolu Tel.: 90 370 712 7172 // Fax: 90 370 712 2800
İlçe : Safranbolu
İl : Karabük
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla