Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.12.09, 05:12   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Asya Kızılcahamam Termal Otel

Asya Kızılcahamam Termal Otel


Asya Kızılcahamam Termal Otel - Termal Otel Ankara





Temiz havası ve şifalı suları ile tarih öncesi çağlardan beri pek çok medeniyete ev sahipliği yapan Kızılcahamam’da eşsiz bir konfor ve mükemmel çam ormanları sizleri bekliyor. Günlük hayattan kaynaklanan yorgunşuğun ve stresin atılabileceği huzur dolu mekanlar kendine özen gösterenler için özel olarak tasarlanmıştır.

Kızılcahamam’ın nefis çam ormanlarının içinde yer almaktadır. Ankara-İstanbul E5 Karayolu üzerinde yer almkata olup; Ankara’ya 76km, İstanbul’a 379km, Esenboğa Havaalanı’na 100km, şehir merkezine 5dk yürüyüş mesafesindedir.

Tesis otel odaları ve apart dairelerden oluşmaktadır.

Otel odalarında;
TV, Telefon, Minibar, Saç kurutma makinesi, Çelik kasa, Internet bağlantısı, Küvet, Termal su, Banyoda, imdat butonu, Banyoda telefon ve müzik, Yangın dedektörü, Kartlı kapı kilit sistemi, Dağ ve şehir manzaralı balkon bulunmaktadır. Standart odalardan 31′ sigara içilmeyen, 4′ü antialerjik, 3′ü bağlantılı ve 1′i de engelli odası şeklindedir.

Apart dairelerde;
TV, Buzdolabı, Ocak, Microwave, Mutfak ekipmanları, Internet bağlantısı, Yangın dedektörü, Küvet ve termal su, Banyoda imdat butonu, Saç kurutma makinesi, Kartlı kapı sistemi, Resepsiyonda kasa, Telefon, Dağ ve şehir manzaralı balkon bulunmaktadır. Apartların 154 adeti tünel ile aktivite merkezine bağlı olup, 1 adet engellilere özel apart bulunmaktadır.



--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla