Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.12.09, 00:41   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Murat Ünalmış Hayatı-Murat Ünalmış Biyografisi

Murat Ünalmış Hayatı-Murat Ünalmış Biyografisi


Doğum Yeri : Kayseri

Doğum Tarihi : 23 Nisan 1981

Eğitimi : Lisans



Çocukluğu Kayseri’de geçen Murat Ünalmış, ortaokul dönemi sonrasında İstanbul’a gelmiş. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Kulübü’nde basketbol oynamış. Sonra Marmara Üniversitesi’nde İşletme Bölümü’nde okuyup, mezun olmuş.



Üniversite eğitiminden sonra Akademi İstanbul’da oyunculuk eğitimi almış. Bu eğitim sürecinin paralelinde; Hayat Bağları, Sınırlı Aşk, Kurşun Yarası dizilerinde ve “Üç Kadın”, “Deli Duran”, “Sen Ne Dilersen” adlı sinema filmlerinde rol almış.



Son beş yıldır oyunculuk sektöründe olan Murat Ünalmış, şu an ATV’de yayınlanan “Şöhret” adlı dizide başrol “Mert” karakterini canlandırıyor.



Kadınların kendini neden bu kadar beğendiği sorusuna, “Bu konuyu çözebilmiş değilim ama eli yüzü düzgün bir erkeğim. Bu yüzden mi beğeniyorlar bilmiyorum ama bildiğim tek şey yalansız ve dürüst bir insanım” şeklinde cevap veriyor.



Konu aşka geldiğinde, “Aşk çok değişik bir şey. Ne onunla olunuyor, ne de onsuz... Kimsenin tarif edemediği bir duygu. Ama bana göre bence bir ihtiyaç. Daha önce hep aşık olduğumu düşünüp, daha sonra aşık olmadığımın farkına varmışımdır.” diyen Ünalmış, dizide canlandırdığı Mert karakterinin yaşadığı aşkı vurgulayarak “Ben gerçek yaşamda da kendi adıma böyle bir aşkı yaşıyorum. Bir hafta onunla, bir hafta başkasıyla yaşayamam. Benim hayatımda bir insan varsa bu ebedi olmalı. Ben en azından böyle yaşıyorum. Tutkulu, sadık, dürüst ve adam gibi yaşıyorum.” diyerek bu konudaki düşüncelerini dile getiriyor.



'Şöhret için neleri feda edebilirsiniz?' diye dizinin sloganı kendisine hatırlatıldığında ve de ‘Peki ya siz şöhret için neleri göze alırsınız?’ diye sorulunca cevabı “Ben şöhret için hiçbir şeyimi feda etmedim etmem de. Şöhret değil, benim için önemli olan; yaptığımız işin beğeniliyor ya da beğenilmiyor olması. Şöhret benim yaşantımı etkileyecekse, benim benliğimi etkileyecekse ben bu işi yapmam.” şeklinde oluyor.



Hayat felsefesinin ne olduğu sorulduğunda ise “Her zaman doğru ve adam gibi yaşamak” cevabını veriyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......

Konu Başak tarafından (18.12.09 Saat 01:08 ) değiştirilmiştir..
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla