Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.12.09, 08:44   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon UEFA Avrupa Ligi'nde Rakibimiz Atletico Madrid

UEFA Avrupa Ligi kura çekimi

UEFA Avrupa Ligi son 32 takım arasındaki kura çekiminin canlı anlatımı ile karşınızdayız. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Türkiye'yi temsil ettiği UEFA Avrupa Ligi kura çekimi İsviçre'deki UEFA merkezinin bulunduğu Nyon'da yapılıyor.
Biraz önce yapılan ve dev eşleşmelerin gerçekleştiği Şampiyonlar Ligi kura çekiminin sonuçlarını aşağıdaki bağlantıya tıklyarak görebilirsiniz. Türkiye'nin 4 takımla başladığı UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor ve Sivasspor'un elenmelerinin ardından 17 Aralık'ta tamamlanan maçlarla gruplarını lider bitirme başarısını gösteren FB ve GS, Avrupa Ligi kuralarına birinci torbadan katılacaklar. Bu nedenle göreceli zayıf rakiplere düşmeleri kağıt üzerinde tanım gereği. Ancak, bunların arasında Liverpool'un bile olduğu göze alınırsa, bu aşamada her takım zorlu olabilecek potansiyele sahip. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın muhtemel rakipleri işte şu takımlar (Eşleşmeler için aşaıya bakınız):
1. torba: Anderlecht, Benfica, FENERBAHÇE, Hapoel, GALATASARAY, Juventus, Marsilya, PSV Eindhoven, Roma, Salzburg, Shakhtar Donetsk, Sporting, Unirea Urziceni, Werder Bremen, Wolfsburg, Valencia.
2.torba: Ajax, Athletic Bilbao, Atletico Madrid, Club Brugge, Everton, FC Copenhagen, FC Twente, Fulham, Hamburg, Hertha Berlin, Lille, Liverpool, Panathinaikos, Rubin Kazan, Standard Liege, Villarreal.

Görüldüğü gibi FB ve GS'nin muhtemel rakipleri arasında Liverpool, Everton ve Rubin Kazan gibi güçlü ekipler bulunuyor. 1. torbadaki takımlar gruplarını birinci bitiren takımlar ile Şampiyonlar Ligi'nden en iyi sonuçlarla elenerek UEFA Avrupa Ligi'ne kalan takımlardan oluşuyor. 2. torba ise grup ikincileri ile, Şampiyonlar Ligi'ndeki gruplarını daha kötü sonuçlarla bitiren takımlardan meydana geliyor.
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi TSİ 14:00'de başlayacak. O zamana kadar size değişik bilgiler vereceğiz. Bu arada aşağıdaki bağlantılara tıklayarak Devler Ligi eşleşmelerini görebilir, ayrıca anketimizde oy kullanabilirsiniz.
UEFA Avrupa Ligi'ndeki bundan sonraki ilk maçlar 18 ve 25 Şubat tarihlerinde oynanacak. Yani, biraz daha kışın sonuna doğru karşılaşmalar yer alacak. UEFA Avrupa Ligi finali ise 12 Mayıs'ta Hamburg'da yapılacak. Hamburg'daki Türklerin sayısı gözönüne alınırsa, takımlarımızın oradaki finale erişmeleri tüm taraftarlarının düşlerini süsleyebilecek bir ihtimal olarak gözüküyor. Kura çekimi başlamak üzere! Hamburg'un eski efsane futbolcusu Hrubesch kura çekimine yardımcı olmak üzere davet edildi.
Rubin Kazan-Hapoel Tel Aviv
Athletic Bilbao-Anderlecht
Kopenhag-Marsilya
Panathinaikos-AS Roma
Atletico Madrid-GALATASARAY
Ajax-Juventus
Club Brugge-Valencia
Fulham-Shahktar Donetsk
Liverpool-Unirea Urziceni
Hamburg-PSV Eindhoven
Villarreal-Wolfsburg
Standard Liege-Salzburg
Twente-Werder Bremen
Lille-FENERBAHÇE
Everton-Sporting

Evet Galatasaray'a İspanya'nın Atletico Madrid takımı çıktı. Maradona'nın damadı ve ayrıca Diego Forlan orada oynuyor! Ancak bir zamanların ünlü takımı bugünlerde zor günler geçiriyor. Galatasaray kolayca haklamalı, Atletico Madrid takımını. Fenerbahçe kötü bir kura çekiyor. Avrupa'nın en güçlü takımlarından Lille ile eşleşiyor. Lille, Fransa liginde halihazırda 5. durumda, ama son haftalarda oldukça gollü maçlara imza attı. Şimdi, takımların tur atlaması halinde bir sonraki turda hangi takımla oynayacakları belli olacak.
A. Madrid-Galatasaray karşılaşmalarının tur atlayan takımı Everton-Sporting eşleşmesinin tur atlayan takımıyla karşılaşacak. Lille-Fenerbahçe tur atlayan takımı Liverpool-Unirea eşleşmesinin tur atlayanı ile karşılacak. Oldukça zorlu kuralar var takımlaımızın önünde. 32 takım arasından bu eşleşmeler çıktı Fenerbahçe ve Galatasaray'a.
UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçlar 18-25 Şubat tarihlerinde, daha sonraki turun karşılaşmaları ise Mart ayında yer alacak.
--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla