Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.12.09, 14:40   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Ayşe Özyılmazel Hayatı Ayşe Özyılmazel Biyografisi (Gazeteci Yazar )

Ayşe Özyılmazel Hayatı Ayşe Özyılmazel Biyografisi (Gazeteci Yazar )Ayşe Özyılmazel Kimdir?

Ayşe Özyılmazel




Neco'nun kızı olan ve gazeteci olarak tanıdığımız Ayşe Özyılmazel bundan sonra hep müziğin içinde olma ve albüm yapma kararı aldı. Yaklaşık altı aydır Mert Ekren ile çalışan ve kendi şarkılarını da yazan Ayşe Özyılmazel çocukluğundan beri müziğin içinde olduğunu, artık albüm yapmak için doğru zamanın geldiğini söyledi.
Yaza yetiştirmeyi planladığı albümü için Yalın'dan da bir şarkı alan sanatçı, bu şarkıya çok güveniyor. "Uzay Heparı Sonsuza" albümünde seslendirdiği "Biçare" adlı şarkı ile dikkatleri üzerine çeken Ayşe Özyılmazel'i ekranlarda kendi isteğiyle çekilen, Deniz Akel ve Ayşe Ersayın'ın birlikte yönetmiş oldukları kliple izliyoruz. Bu şarkıyla ve çekilen kliple iyice müzik camiasına ısınan Ayşe Özyılmazel, "Biçare" adlı şarkıyı stüdyoya girip tek seferde söylemiş. Ortaya çıkan sonuçtan çok memnun olan sanatçı, "içimden nasıl geldiyse bu şarkıyı öyle söyledim" diyor.

Ayşe Özyılmazel'in favori şarkısı : Yalın - Kalamadım
Burcu : Akrep
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla