Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.12.09, 03:51   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Karnabahar Kızartması

Karnabahar Kızartması

Malzemeler,


1 adet küçük boy karnabahar

1 adet yumurta

1 su bardağı süt

3 yemek kaşığı un

Kızartmak için 1 su bardağı sıvıyağ

1 adet limonun suyu

Damak tadınıza göre tuz

Hazırlanışı,

Tencereye limon suyu, tuz ve suyu alıp kaynatın.

Karnabaharı bıçakla küçük parçalara bölün.

Tencereye ilave edip yumuşayıncaya kadar haşlayın.

Haşlanan karnabaharları süzüp ılınması için bekletin.

Kâsede yoğurt, yumurta ve unu özleşinceye kadar karıştırın.

Karnabaharları yoğurtlu karışıma batırın.

Kızgın yağda iki tarafını da kızartın.

Afiyet olsun

Not: Dilerseniz üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek servis yapabilirsiniz.

AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla