Konu
:
Karnabahar Kızartması
Tekil Mesaj gösterimi
26.12.09, 03:51
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Karnabahar Kızartması
Karnabahar Kızartması
Malzemeler,
1 adet küçük boy karnabahar
1 adet yumurta
1 su bardağı süt
3 yemek kaşığı un
Kızartmak için 1 su bardağı sıvıyağ
1 adet limonun suyu
Damak tadınıza göre tuz
Hazırlanışı,
Tencereye limon suyu, tuz ve suyu alıp kaynatın.
Karnabaharı bıçakla küçük parçalara bölün.
Tencereye ilave edip yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Haşlanan karnabaharları süzüp ılınması için bekletin.
Kâsede yoğurt, yumurta ve unu özleşinceye kadar karıştırın.
Karnabaharları yoğurtlu karışıma batırın.
Kızgın yağda iki tarafını da kızartın.
Afiyet olsun
Not: Dilerseniz üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek servis yapabilirsiniz.
AnGeL
Açık Profil bilgileri
AnGeL - Özel Mesaj gönder
AnGeL´nin Web Sitesini ziyaret edin
AnGeL - Daha fazla Mesajını bul