Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.12.09, 18:25   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Mustafa Sarp: "İkinci Yarı Çok Daha Az Puan Kaybeden Bir Galatasaray İzlettireceğiz"

Mustafa Sarp: "İkinci Yarı Çok Daha Az Puan Kaybeden Bir Galatasaray İzlettireceğiz"


Galatasaray'ın tecrübeli oyuncularından Mustafa Sarp, Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını Galatasaray Televizyonu'na değerlendirdi.

“Bulunduğumuz konum itibariyle kötü bir konumda değiliz ama dört, beş puna önde lider bitirmemiz gerekiyordu ilk yarıyı. İkinci yarı ilk yarıdan çok çok daha zor. Çok çok daha tempolu geçecek. Bundan dolayı birazcık yorulduk, dinlenmeyede ihtiyacımız var. Bulunduğumuz durum kötü değil, liderin bir puan arkasındayız. Bir kopma söz konusu değil, herhangi kötü bir durum söz konusu değil. İkinci yarı çok daha az puan kaybeden bir Galatasaray olması lazım ve bunu izlettireceğimize söz veriyoruz.

--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla