Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.12.09, 18:34   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Gökhan ünal

Oyuncumuz Gökhan Ünal son günlerde ismi etrafında yoğunlaşan transfer söylentileri üzerine bir açıklama yaptı.



Açıklamasında Trabzonspor’un sözleşmeli futbolcusu olduğunu dile getiren Gökhan, şu an itibariyle bunun dışında bir gerçeğin söz konusu olmadığını vurguladı. Bordo-Mavili formayı giyerken hiçbir takım sempati duymasının düşünülemeyeceğini kaydeden Gökhan, “Bizler profesyonel insanlarız. Amacımız formasını giydiğimiz kulübün menfaatlerini sonuna kadar korumak ve elimizden gelen en iyi hizmeti verebilmektir. Benim Trabzonspor forması altında da yapmaya çalıştığım budur. Sözleşmemle ilgili olarak elbette kulübümün şahsımla ilgili vereceği karara saygı duymaktan başka bir tavır sergilemem mümkün değildir. Ama bireysel olarak herhangi bir arayışım da bulunmamaktadır. Şu anda devre arası kampına kadar iznimi geçirmekteyim” diye konuştu.
Golcü bir oyuncu olarak geçen sezon iyi bir performans çizdiğini ancak özellikle bu sezon ligin ilk yarısında beklenen sayıya ulaşamamanın kendisini herkesten fazla rahatsız ettiğinin altını çizen Gökhan Ünal, “Bu durumdan dolayı bazı sıkıntılar ve rahatsızlıklar yaşadığım doğrudur. Ama bunlar benim şahsımla ilgili konulardır. Profesyonel futbolcular olarak karşılaştığımız zorlukları aşmada gereken gayreti göstermeliyiz. Üzerime düşen sorumluluğun farkındayım” yorumunu yaptı.


--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla