Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.12.09, 02:11   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon1c Emre Kızılırmak Biyografisi-Emre Kızılırmak Kimdir - Emre Kızılırmak Resimleri

Emre Kızılırmak Kimdir - Emre Kızılırmak Resimleri - Emre Kızılırmak Biyografisi



Şöhreti podyumlarda yaklayan ve oyunculuk konusunda ciddi atlımlar yapan Emre Kızlırmak 2005 yılında Neşe Erberk Ajans‘ın “Yeni Yüzler Arıyoruz” projesinde Tesadüfen Eskişehir’de keşfedildi. Daha sonra 2007 “Best Model of The World” yarışmasında 2. olan Emre Kızlırmak, Güney Kore’de düzenlenen Manhunt International Contest 2008′de Türkiye’yi temsil etti.Bu yarımada “Dünya’nın en iyi Podyum Mankeni” seçildi. Ama kendisini, bu yarışmada üzen bir olay vardı. Dinini değişitirmesini isteyen misyonerler piyasada daha fazla iş yapabileceğini ve onu bir dünya starı yapabileceklerini belirtiyorlardı. Ama Emre Kızılırmak “Ben dinimi, vatanımı ve bayrağımı dünyanın hiç bir şeyine değişmem. Orada dünya starı olacağıma ülkem de sevdiklerimle olur, vatanıma hizmet ederim” diye konuştu.

Erler Film yapımında gerçekleşen “Aşk Bir Hayal” dizisinde Asteğmen Altay rolü ile izleyici ile buluşan Emre Kızılırmak, oyunculuğa başarılı bir şeilde adım atmış oldu. Dizide kendisine Nehir Erdoğan ve Orhan Kılıç eşlik ediyorlar.

Not:Emre Kızılırmak'ın tam açıklamalı bi biyografisini bulamadım ama Eylül ayında gösterime gircek 'Aşk Bir Hayal' dizisinin başrol oyuncularından birisi.Sanırım dizi başlayınca ayrıntılı bilgileri bulma imkanım olcak..Konunun devamı gelcektir.

Emre Kızılırmak Resimleri

--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla