Konu
:
Mantarlı Cep Dolması
Tekil Mesaj gösterimi
01.01.10, 06:06
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Mantarlı Cep Dolması
Mantarlı Cep Dolması
Malzemeler :
• 4 Adet Fileto
• 200 gr mantar
• 1/3 Demet maydanoz
• 1 Tatlı kaşığı kuru nane
• 1 Tatlı kaşığı kuru kekik
• Tuz, kırmızı biber
Sos için;
• 1 Çorba kaşığı biber salçası
• 3 Çorba kaşığı sıvı yağ
• 1 Çorba kaşığı yoğurt
• 1 Adet soğan suyu
• Kekik, tuz, karabiber
Tarifi:
Mantarları temizlendikten sonra kuşbaşı doğrayın. Maydanozları ince ince kıyın. Bir kasenin içinde mantar, maydanoz, nane kekik, pul biber ve tuzu karıştırın.Bir bıçak yardımı ile filetoları, yan taraflarından cep gibi açın. İçine mantarlı karışımı doldurun.
Ayrı bir yerde biber salçası, sıvı yağ, yoğurt, soğan suyu, kekik ve tuzu iyice karıştırın. İçlerini doldurmuş olduğunuz filetoları bu sosa batırın ve buzdolabında 4 saat kadar dinlendirin.
Dinlendirmiş olduğunuz piliç dolmalarını ızgarada kızartıp, sıcak olarak servis yapın.
AnGeL
Açık Profil bilgileri
AnGeL - Özel Mesaj gönder
AnGeL´nin Web Sitesini ziyaret edin
AnGeL - Daha fazla Mesajını bul