Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.01.10, 02:09   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Nova Park Otel - Side

Nova Park Otel - Side

Alternatif Tatil





Tesis Özellikleri : Tesisimiz gayet kullanışlı ve modern bir yapıya sahiptir. Otelde 301 standart, 21 family ve 4 adet bedensel engelli olmak üzere geniş ve konforlu toplam 326 odası bulunmaktadır. Toplam yatak kapasitesi 850 dir. Odalarımız olabildiğince geniş olmasından dolayı çocuklu ve kalabalık ailelerimize uygun bir yapıdadır .



Tesis Aktiviteleri : Tavla, Bilardo, Plaj Voleybolu, Masa Tenisi, Fitness odası, Dart, Belek Ulusal Golf Sahası ...
Oda Özellikleri : Odalarımızda; telefon, televizyon, saç kurutma makinası, ütü, kablosuz internet bağlantısı, uydu yayını, müzik sistemi, havalandırma ve ısıtma sistemleri , uyandırma servisi, minibar mevcuttur .



Kısa Açıklama
Açıklama : Türkiye nin en gözde turizm merkezi olan Side yakınında Kumköy mevkiinde yer almaktadır Nova Park Hotel ... Otelimiz kaliteli sunumu ve müthiş dekoruyla sizlere hizmet veermektedir . Ayrıca otelimiz dünyaca ünlü internetten satış yapan tur operatörü tarafından ilk 100 e girmiştir . Böylece kendini ispatlamıştır . Otelimize aşırı talepten dolayı siz tatilseverlerimizin erken rezervasyon yaptırarak Kumköy erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmanızı tavsiye etmekteyiz. Ayrıca otelimiz 5 yıldızlı otel olmasına rağmen Antalya da 5 yıldızlı oteller arasında , ucuz Kumköy otelleri arasında yer almaktadır . Ayrıca otelimiz ucuz Antalya tatil otelleri arasında da boy göstermektedir . Sizleri sürekli gelişen ve yenileyen modern yapısıyla göz alıcı otelimizde görmekten gurur duymaktayız .

Telefon : (+90) 0242 756 09 00
Fax : (+90) 0242 756 09 14
Web : www.novapark.com.tr
Yerleşim
İl - İlçe - Bölge : Antalya - Side - Side -
Adres : Kumköy Mevkii P.K. 15 Side-Antalya
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla