Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.01.10, 15:28   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Kaya Golf Club

Kaya Golf Club


Kaya Golf otel - Kaya Golf hotel - Kaya Golf Club resimleri









Golf Tutkunlarının Buluşma Noktası

Belek’te çam ağaçlarıyla kaplı, golf severlere özel yemyeşil bir dünya.

Uluslararası çapta ünlü tasarımcı David Jones’un imzasını taşıyan tematik mimari…


Yeşil ve mavinin kesiştiği bu göz kamaştırıcı tesis, profesyonel golf zevki sağlayan 18 delikli golf sahası ile, yerli ve yabancı misafirlerimizin dünyanın en iyi golf kulüplerinde buldukları keyfi güney sahillerimizde yaşatıyor.


Gücünü, dünya golf tutkunlarının bir numaralı tercihi, Avrupa’nın en prestijli golf kulübü Eagles Charity Golf Club deneyimiyle birleştiren Kaya Eagles Golf Club 750.000 m2 çam ormanı içine kurulu tesisinde konuklarını keyifle ağırlıyor.


Bugün spor, sinema, televizyon, radyo ve ekonomi alanlarında dünya çapında 90’dan fazla ünlü üyesi bulunan The Eagles Charity Golf Club, Avrupa’nın en prestijli golf kulübüdür.


Her yıl The Eagles Charity Golf Club tarafından 15’den fazla golf turnuvası düzenlenmekte ve sponsorlar tarafından büyük destek gören turnuvalara, ilgiyi yükseltecek ve bu şekilde elde edilecek geliri yukarılara çekecek ünlü oyuncular davet edilmektedir.


The Eagles Charity Golf Club’ın son 11 yılda yardım kuruluşlarına aktardığı bağış yaklaşık 10 milyon Euro’dur. Hedef ve projelerini ‘’ Önemli olan yapılan yardımlardır’’ felsefesi üzerine kuran The Eagles Charity Golf Club, şimdi Belek’te Kaya Eagles Golf Club ile güç birliği yapıyor ve Türkiye’deki golf tutkusunu uluslararası arenaya taşıyor.





Website: http://www.kayatourism.com.tr
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla