Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.01.10, 15:39   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Dorukkaya Ski - Mountain Resort

Dorukkaya Ski - Mountain Resort


kaya dorukkaya - kaya dorukkaya otel - dorukkaya otel resimleri - kaya otels







Çam ormanları arasında benzersiz bir kayak merkezi...


4 mevsim otelcilik anlayışı çerçevesinde kış sezonuna yönelik olarak 1990 yılında Kaya Holding A.Ş. bünyesine katılan DorukKaya Ski & Mountain Resort, 1000 dönüm alan üzerine kurulu dünya standartlarında bir kayak ve snowboard merkezidir.


Türkiye'nin en iyi kayak pistlerinin olduğu DorukKaya Ski & Mountain Resort, Avusturya'dan gelen mühendisler tarafından projelendirilen Türkiye'nin ilk ve tek Snowpark'ı ile farklı seviyelerde tüm snowboard severlere unutulmaz anlar vaadeder. DorukKaya, farklı zorluk derecelerinde ve uzunluklarında 8 ski - lift ve 11 kayak pisti, sezon boyunca her cumartesi freestyle gösterileri ve yıl boyunca yüksek kar kalitesi ile kayakseverlerin ilk tercihleri arasında yerini korumaktadır. Başta Rusya ve Hollanda olmak üzere Türkiye'den ve dünyadan pek çok turisti ağırlayan DorukKaya Ski & Mountain Resort'un, gelecekte uluslararası yarışmalara ev sahipliği yapacak bir merkez konumuna gelmesi hedeflenmektedir.


İstanbul ve Ankara'ya olan mesafesi ile kolay ulaşım avantajı sağlayan DorukKaya Ski & Mountain Resort, aynı zamanda kayak ve snowboard dışında da sunduğu sınırsız eğlenceyle kışın da tatil yapılabileceğini kanıtlamaktadır. Ayrıca, DorukKaya, herşey dahil sistemi avantajı ile de tercih edilen bir tesistir.




Website: http://www.kayatourism.com.tr
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla