Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.01.10, 15:44   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Mardan Palace

Mardan Palace

mardan palace otel - mardan otel - mardan palace antalya - mardan palas






Boğaz silüeti, Kız Kulesi ve Dolmabahçe Sarayı ile İstanbul’un kopyası durumunda olan Mardan Palas’ın yapımı 400 milyon dolara maloldu. Otel bu haliyle dünyanın en lüks oteli olma yolunda ilerliyor.




Otelin giriş kapısı Dolmabahçe Sarayı’nın kapısıyla aynı inşa edildi. Otelin havuzunun ortasına ise Kız Kule’sinin bire bir örneği yapıldı. Otelin yanındaki araziye de 18 delikli golf sahası yapılacak. Golf sahasının 2009′da açılması bekleniyor.


Antalya’da İstanbul’u aratmayacak olan bu otelin dışında 2 kilometrelik altın yaldzlı bahçe bulunuyor. Dolmabahçe Sarayı kapısından içeri girince Boğaz selüeti, Galata Kulesi, Beşiktaş İskelesi, Haydarpaşa Limanı, Kuleli Askeri Lisesi ve Kız Kulesi gelenleri karşılıyor.





Mardan Palace
Antalya

www.mardanpalace.com
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla