Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.01.10, 09:20   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon serkan balcı

Takımımızın başarılı orta saha oyuncusu Serkan Balcı, yükselen performansını Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’e ve yakında babalık heyecanını yaşayacak olmanın mutluluğuna bağladı.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Serkan, “Devre arasında hem iyi çalıştık hem de aramızdaki dostluk bağlarını geliştirdik. Kısaca Antalya kampı bizim için üst seviyede geçti. Bunun meyvelerini iki kupa, bir lig maçındaki galibiyetlerle aldık. Şuan itibariyle kupada şampiyonluğu, ligde ise sonuna kadar zirve yarışı içerisinde olmayı hedefliyoruz” dedi.

Bireysel olarak performansının yüksek olduğunu kabul eden Serkan, “Futbolda kötü de, iyi de olmak var. Şuan formdayım, inşallah böyle devam eder. Formumun yükselmesinde ayrıca yakında baba olacak olmamın da etkisi var diye düşünüyorum. Şu an eşim 7 aylık hamile. Bunun yanında rahat olduğum yer olan orta sahada görev yapıyorum. Bu beni olumlu yönde etkiliyor. Bu mevkide çok özgürüm. Ama görev verildiği taktirde her bölgede rahatlıkla oynayabilirim” diye konuştu.

Başarılı oyuncu, Teknik Direktör Şenol Güneş’in takım üzerinde büyük bir etkisinin olduğunu ifade ederek, “Hocamız geldiğinden beri disiplini sağlamaya çalışıyor. Oyuncularla küçük küçük toplantılar düzenliyor. Bizi mental olarak her türlü duruma hazırlıyor. Hocamızın bu hamlesiyle birlikte, kendisinden önceki dönemlerdeki olumsuz düşünceler artık kafamızdan silinmiş durumda. Herkes sadece başarıya endekslendi. Bütünlük sağlandı. İnşallah bu bütünlüğü sezon boyunca sürdürürüz. Futbolda her sonuç mümkün. Kötü günlerde birlik olup, takımı düzlüğe çıkarmak çok önemli. Kendi aramızdaki bütünlüğün yanı sıra şehirle de bütünleşmemiz gerekiyor. Taraftarlarımızın bizi her durumda desteklemesi lazım. Sivasspor maçında bunun çok iyi bir örneğini yaşadık. Umut golü kaçırdı ancak taraftarlarımız kendisine destek oldular. O da bu destek sonrası 2 gol atarak maçın yıldızı oldu. Bundan sonra geriye düşeceğimiz maçlar da olacaktır. Taraftarımız desteğiyle ve rakip takıma baskısıyla galibiyete katkı sağlayacaktır” açıklamasında bulundu.

Sivasspor maçının kötü hava şartlarında oynandığını sözlerine ekleyen Serkan, şöyle devam etti: “İyi konsantre olursanız maçı da öyle kazanırsınız. Sivasspor maçına çok iyi hazırlanmıştık. Ligin ilk yarısında aldığımız olumsuz neticelerle taraftarlarımızı üzdüğümüzün bilincindeydik. İkinci devrede farklı bir takım izlettirmek istiyoruz. Sivasspor maçında ilk dakikadan son dakikaya kadar iyi futbol oynamaya çalıştık. Çok gol kaçırdık. Çalışa çalışa bunları sonuca çevirmeye çalışacağız”

Orduspor’la çok kritik bir maça çıkacaklarını da ifade eden Serkan, “Eğer bu kupayı istiyorsak Orduspor maçını kazanmak zorundayız. Aksini düşünemiyoruz bile. Sivasspor maçındaki motivasyonu bu müsabakada da ortaya koyacağız. Diyarbakırspor karşılaşmasına ise bu maç sonrası bakacağız” yorumunu yaptı.

Hem ligde hem kupada iddialı olduklarını vurgulayan Serkan, şunları söyledi: “Ligde liderle aramızda 10 puan fark var. Geçen yıl Beşiktaş aynı puan farkını kapatarak şampiyon oldu. Bu bizim için iyi bir örnektir. Biz kendi maçlarımızı kazandığımız takdirde gerisi kendiliğinden gelir. Ancak şampiyonluğu telaffuz etmek istemiyorum. Ne zaman bu sözü söylesek bir terslik oluyor”

Takımlarda her zaman değişimlerin olacağını belirten Serkan, “Bazı oyuncular gidecek bazıları ise gelecek. Profesyonel bir iş yapıyoruz. İnşallah gelen oyuncular bize büyük katkı sağlar. Gidenlere ise başarılar diliyorum” dedi.

Teofilo’nun kaliteli bir futbolcu olduğunu sözlerine ekleyen Serkan, “Teofilo’nun istatistikleri zaten her şeyi ortaya koyuyor. İnşallah Kolombiya’da attığı golleri burada da atar. Ayrıca kişilik olarak da kaliteli. Çok sıcak. Bizde ona yardımcı olacağız. Umut ve Teofilo’ya büyük güven duyuyoruz” diye konuştu.

Artık kendisini Trabzonlu gibi hissettiğini vurgulayan Serkan, “Burada 3 yılım geçti. Tam anlamıyla alıştığımı söyleyebilirim. Trabzon halkı çok cömert, yardımsever ve sıcakkanlı. Buraya gelmeden önce çoğu kişi Trabzon’da yapamayacağımı düşündü. Ama bir zorluk çekmedim. Ben hırslı ve azimli bir insanım. Hayatım boyunca bu böyle oldu. Benim için en önemli şey, takımım adına en iyisini ortaya koymak. Burada da bunu yapmaya çalışıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.


--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla