Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.01.10, 05:42   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon LG Apollo - LG Apollo Özellikleri - LG Apollo Hakkında

LG Apollo - LG Apollo Özellikleri - LG Apollo Hakkında - LG Apollo Telefon Tanıtım - LG Apollo Telefon



Söylentilerin gidişatı biraz değişmiş gibi görünüyor. 2009 sonlarına doğru dikkatlerin çoğu Google Android işletim sistemine yönelmişken şimdi Windows Mobile 7 hakkında konuşulur oldu. Bu aralar özellikle, kendi kullanıcı arayüzüne sahip olan OEM cep telefonları için üretiliş olan Windows Phone 7 Business Edition işletim sisteminden söz ediliyor. Adı geçen ilk Windows cep telefonu modellerinden bir tanesi de LG Apollo. LG Apollo cep telefonu muhtemelen 2010'un ilk çeyreğinde tanıtılacağı konusunda daha önce haberini yaptığımız LG Windows Mobile 7 modeli. Barselona'da düzenlenecek 2010 MWC Mobl Dünya Kongresi'nin bu konuda bizleri aydınlatacağını ümit ediyoruz.


u arada, 2010'un üçüncü çeyreğinde resmi duyurusu yapılacak olan bir LG Apollo Windows Mobile 7 smartphone modeli ile ilgili olarak da kendimizi hazırlıyoruz. LG Apollo Windows Mobile 7 smartphone donanım açısından son derece ilginç bir üst seviye akıllı cep telefonu. HSDPA ve EV-DO desteğine sahip 1.3Ghz Qualcomm QSD8650 işlemcili LG Apollo smartphone büyük merak uyandırıyor. Bunlara ek olarak LG Apollo akıllı cep telefonunun 3.8 inç büyüklüğünde AMOLED WXGA ekranı ve 720p HD video kayıt özelikli 10 megapiksel dijital kamerası bulunuyor.

Yeni LG Apollo cep telefonu ile ilgili ilk bilgiler çok abartılı gibi görünüyor. Şu an kristal bir küreden 9 ay sonrasına bakıyor olduğumuzu unutmamalıyız. O zamana kadar Full HD desteği sunan ve 20 megapiksel çözünürlüğü destekleyen yeni platformlar da ortaya çıkacaktır. LG Apollo cep telefonu bu yeni nesil modellerden bir tanesi olabilir.
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla