Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.01.10, 10:01   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Kewell Fenerbahce Yolunda

Kewell Fenerbahce Yolunda

Galatasaray'ın sakatlığı ve yüksek maliyetini bahane ederek gözden çıkardığı Avustralyalı oyuncu misilleme peşinde..
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Avustralyalı oyuncu, "Sakatlığımı ve aldığım parayı bahane ediyorlar. Bana böyle davranamazlar. Sözleşmemi fesh ederlerse F.Bahçe'ye giderim" resti çekti. Kewell, menajeri aracılığıyla F.Bahçe'nin nabzını yokladı.

Ucuza gelirim!
Sol kanat oyuncusu arayan F.Bahçe, Kewell'a temkinli yaklaşırken, kulüpten sızan haberlere göre, "Bonservisini al, sonra görüşelim" mesajı verildi. G.Saray yönetimine çok kızan 32 yaşındaki yıldız, F.Bahçe'ye sarı-kırmızılı ekipten daha az paraya gelmeye de razı. Türkiye'yi sevdiğini ve kalmak istediğini belirten Kewell'ın durumu bir hafta içinde kesinleşecek.


--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla