Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.01.10, 00:23   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Adanalı Dizisi 46. Bölüm Özeti

Adanalı 46. Bölüm Özeti

Macera Devam Ediyor…
Adanalı’nın ekibi köşe bucak Maraz Ali’yi aramaktadır. İdil’in daha önce Maraz Ali için hazırladığı her dosyayı teker teker incelerler. Maraz Ali’nin geçmişte attığı her adım ekibi Maraz Ali’ye götürecek midir?
Öte yandan Atilla Komutan Adanalı’nın peşine takıldığını fark edince işlettiği restoranta gider ve sıradan bir çalışan imajı verir. Atilla’nın hiçbir açığını yakalamayan Adanalı Atilla’nın peşini bırakmak zorunda kalır.
Maraz Ali Adanalı’nın çok yaklaştığını bildiği için kaçış planları yapmaya başlar. Ama önce hard diski alması gerekmektedir. İdil’le birlikte hard diski gömdükleri yere giderler. Maraz Ali hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. İhanetin soğuk nefesi bir kez daha Maraz Ali’nin ensesindedir.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla