Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.01.10, 00:41   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Kapalıçarşı Dizisi 14. Bölüm Özeti

Kapalıçarşı 14. Bölüm Özeti

14.Bölüm Özeti
Diyar Cemal'den Ayrılacak mı?
Cemal Diyar'a ''Gitmekal'' diyemez. Artık Diyar için yapacak bir şey kalmamıştır. İkisinin bakışlarındaki aşkı okuyan Mahmut duruma müdahale eder. Kendince Diyar'ı ikna etmeye çalışır. Bu sırada onların konuşmalarını duyan biri vardır.
Cemal ise karmaşık duygular içindedir. Sanki her şey üstüne üstüne geliyordur. Zeze'den vazgeçmelerini kabul edemeyen Arda'yla da araları iyice gerilir. Öte yandan Zeze yeni evinde hiç de mutlu değildir.
Bu arada eski hesapları görmek üzere ortaya çıkan Salih Timur'un ensesindedir. Bu defa parayla da yetinmez. Timur her şeyini kaybetmek üzeredir.
Cemal'den umduğu adımı göremeyen Diyar Hereke'ye gider ama orada da bakşa bir meseleyle uğraşmak zorunda kalacaktır. Diyar'ın da gidişiyle yalnız başına kalan Cemal'in yüzünü güldürecek ve her şeyi değiştirecek bir misafir gelir...
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla