Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.01.10, 01:05   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Parmaklıklar Ardında Dizisi 84. Bölüm Özeti

Parmaklıklar Ardında 84. Bölüm Özeti

Meryem’in katili kimdir? Ziynet hiç durmadan kafasını kurcalayan bu sorunun cevabını zaten hep bildiğini farkedecektir. Kutsiye’nin hastaneden dönüşüyle Ziynet bu gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Bu arada muhbirlik yüzünden Ziynet’ten dayak yiyen Yasemin hücreden çıkar çıkmaz Toprak’la kavga eder ve yeniden hücreye gider.
Ziynet’in eski defterleri açmasından korkan Ekrem Yasemin’i tecritte ziyaret eder. Ona parlak bir teklifle gelmiştir. Yasemin ne yapacağını bilemez çaresizlik içinde hücrede ağlar. Toprak ise cesaretini kaybetmez. Nasıl olsa bu günler geçecektir. Cemal’in Tansel’e gelişiyle dengeler bir kez daha değişir. Ekrem acaba Ziynet’le yeni bir işbirliği şansı mı yakalamıştır?
Cemal’in bir mankumla ortak iş yapma ihtimali Tansel’i korkutur. Tansel savcı olarak itibarını korumaya kararlıdır. Cemal’i davet etmekle acaba hata mı yapmıştır?
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla