Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.01.10, 09:06   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Mavi Lord
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 1.027
Konular: 856
Puan Grafiği
Rep Puanı:2266
Rep Gücü:0
RD:Mavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 39
51 Mesajına 124 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Mitsubishi ASX - Mitsubishi ASX Özellikleri - Mitsubishi ASX Hakkında

Mitsubishi ASX - Mitsubishi ASX Özellikleri - Mitsubishi ASX Hakkında - Mitsubishi ASX Resimleri



Mitsubishi Mart 2010’da İsviçre de düzenlenecek 80. Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tamamen yeni kompakt crossover’ını tanıtacak.


Mitsubishi ASX Japonya’da Şubat 2010’da piyasaya sürülmesi planlanan Mitsubishi RVR’nin Avrupa versiyonu. Mitsubishi'nin yeni kompakt crossover’ı 5 kişilik olacak ve firmanın yolcu otomobili yelpazesini genişletmek amacıyla Avrupada 2010 ilkbaharı sonunda piyasaya sürülecek.


Avrupa versiyonu, diğer mevcut motor seçeneklerinin yanı sıra, tamamen yeni, Euro 5 uyumlu 1.8 litrelik turbo beslemeli doğrudan enjeksiyonlu bir dizel motor ile de alınabilecek. Mitsubishi Motors Corporation ile Mitsubishi Heavy Industries Ltd.’nin ortaklaşa geliştirdiği motor “Otomatik Dur ve Git” teknolojisine sahip. 6 vitesli mekanik şanzımanla birlikte bu kombinasyon çevreye duyarlı ve verimli bir otomobili vaad ediyor.
Mavi Lord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla