Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.02.10, 22:27   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Başak Burcunun Diğer Burçlarla İlişkisi

Başak Burcunun Diğer Burçlarla İlişkisi

Başak – Koç


Başak burcu Koç insanı ile başlangıçta iyi anlaşır. Fakat Koç iflah olmaz bir maceracıdır. Başak istese de onun kadar ateşli olamaz. Başak’ın eleştirici yönleri bir Koç karşısında oldukça hafif kalacaktır. O çok daha kırıcı konuşan biridir. Başak’tan uzaklaştığı anda tekrar ona dönmesi kesinlikle imkansızdır. Bu evlilik dayandığı yere kadar gider ve bir gün kesinlikle biter.

Başak – Boğa

İşte birbirlerini anlayan iki kişi bir arada. Her ikisi de maddeye önem verir. Ancak Boğa ihtiraslı ve derin duyguların insanıdır. Kolay tatmin olmaz ve herşeyin en iyisini ister. Başak eleştiriyi sever ve sivri dillidir. Fakat bir Boğa’yı yaralaması kolay değildir. Başak Boğa’yı değiştirmeyi düşünmez ve ona güvenirse bir ömür boyu birlikte olacak iyi bir eş kazanır.

Başak – İkizler

Bu çiftin aynı elektriği paylaştığı kesindir. Her ikisi de akıllı ve zekidir. İkizler karşısındaki kişiyi kendine bağlamanın yollarını iyi bilir. Esprili zekasıyla Başak’ı avucun içine alması zor olmayacaktır. Bu evliliğin devamı için her türlü şart uygun olabilir. Fakat Başak kendisinden daha akıllı bir insana kolay tahammül edemez. Bu evlilik bir gün bitecektir. En iyisi yol yakınken dost kalmayı başarmaktır.

Başak – Yengeç

Başak ve Yengeç iyi bir frekans tuttururlar. Fakat her zaman aralarında farklılıklar olabilir. Başak mantığıyla hareket ederken Yengeç daima duygularının sesini dinleyecektir. Fakat Başak’ın maddeye olan düşkünlüğünü Yengeç çok iyi algılayacak ve para biriktirmesine yardım edecektir. Başak’ın detaycılığı onun hoşuna gider ve birlikte güzel bir frekans tuttururlar. Başak Yengeç’in kıskançlığını körüklemediği müddetçe herşey mükemmel gidecektir.

Başak – Aslan

Bir çok ortak özelliğe sahip mantıklı bir evlilik. İkisi de maddeye önem verir dostlarıyla bir arada olmaktan hoşlanır ve saatlerce sohbet etmeye bayılır. İkisi için de detaylar çok önemlidir ve birlikte plan yapmayı severler. Üstelik ikisi de kaliteli bir yaşamı amaçlar. Bu evlilik yıllar geçtikçe daha da güzelleşecektir.

Başak – Başak

Bir çok ortak özelliğe sahip mantıklı bir evlilik. İkisi de maddeye önem verir dostlarıyla bir arada olmaktan hoşlanır ve saatlerce sohbet etmeye bayılır. İkisi için de detaylar çok önemlidir ve birlikte plan yapmayı severler. Üstelik ikisi de kaliteli bir yaşamı amaçlar. Bu evlilik yıllar geçtikçe daha da güzelleşecektir.

Başak – Terazi

Böyle bir evlilik herkese nasip olmaz! Terazi de en az Başak kadar parayı sever. Fakat o biriktirmekten çok güzel yaşamak ve harcamak için sahip olmayı arzular. Terazi eleştirilmekten nefret eder. Başak eğer böyle bir hata yaparsa ona kırılacak küsecek ve hemen ondan uzaklaşacaktır. Ne olursa olsun her ikisi de bu evliliği korumalıdır.

Başak – Akrep

Başak’ın akılcı mantıklı dostluk seven yapısı Akrep’in kuşkucu zeki ve sezgileri güçlü yönüyle çok güzel örtüşür. İkisi de birbiriyle tazelenir ve canlanır. Akrep sevdiğini benimser ve sahip çıkar. Başak alışkanlıklarına değer verir. Akrep’in aşkı onda bağımlılık yaratır ve aralarında vazgeçilmez bir birliktelik başlar. Kendi içinde sorunları bile olsa evlilikleri bir ömür boyu güçlü bir şekilde sürecektir.

Başak – Yay

Yay kişisi çok yönlüdür. O duygularından çok mantığıyla hareket eder. İhtiraslı ve idealist bir yapısı vardır. Hiç kimsenin etkisinde kalmaz ve bireysel yaşamaktan hoşlanır. Başlangıçta Başak’ın zeki ve akılcı yaklaşımları ona ilginç gelecektir. Daha sonra pırıltıları sönecek ve çıplak kalan bu evliliğe fazla rağbet göstermek istemeyecek ve düşüncelerini korkusuzca söyleyecektir. Yay’la anlaşmak kolay değildir ve evlilikte ısrar ederse Başak’ı üzmesi kaçınılmazdır.

Başak – Oğlak

Oğlak kişisi akıllı ve zekidir. Bilgiye önem verir. Yüksek idealleri olan bu kişinin değer verdiği herşey Başak’ın da ilgisini çekecektir. Modern gibi görünür. Aslında tutucu ve alışkanlıklarına bağlıdır. Başak onun bu özelliklerini görür ve bu evlilik için daha çok olumlu şeyler düşünür. Duygusal olmaktan çok akılıcılığı dayanan bu evlilik herkes kendi görevlerini çok iyi bilirse ömür boyu sürecektir.

Başak – Kova

Kova heyecanlı neşeli hareketli ve ihtiraslıdır. Başak’ın ilgisini kolaylıkla üzerine çekebilir. Kova aynı zamanda uçarıdır. Başak ise dengeli ve akıllı bir kişidir. Başak kendini sevdirmeyi başarır ve Koç için vazgeçilmez olursa bu evlilik ömür boyu sürecektir.

Başak – Balık

Başak’ın duygulu hassas alıngan bir Balık’la geçinmesi son derece zordur. Balık yaşama sadece duygularıyla bakar. Başak’ın mantıklı yaklaşımlarını anlayamaz. Ancak Balık’ın öğrenmeye meraklı yapısı sayesinde farklı bir şeyler paylaşabilirler. Aynı düzeyde kafa yapısına sahiplerse Başak ona çok şey öğretebilir. Her ikisi de zamanla birlikte paylaşmayı öğrenecektir. Fakat bu evlilikte daima elektrik eksik kalacaktır. Yıllar geçtikçe evlilikte azalan bir şeyler olacaktır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla