Konu
:
Kobe sakatlandi
Tekil Mesaj gösterimi
09.02.10, 19:22
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:62
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
Kobe sakatlandi
Los Angeles Lakers'ın yıldız oyuncusu Kobe Bryant'ın sol ayak bileğindeki sakatlıktan ötürü All-Star maçında oynamama ihtimali bulunuyor.Yıldız oyuncu bu sabaha karşı oynanan San Antonio Spurs maçında da oynamamıştı.
Bu konu hakkında yaptığı açıklamada sol ayağının üstüne basamadığını belirten Kobe:"Eğer oynayacak durumda olmazsam, oynamayacağım ancak sağlıklı olursam oynayacağım." dedi ve şöyle devam etti:"Oynamak için hareket edemiyorum.Gidemiyorum.Eğer oynamaya hazır olursam oynayacağım."
Lakers antrenörü Gary Vitti de All-Star haftasonunda Kobe'nin dinlenmesinden yana olduğunu söyledi.Kobe de gülerek pazar gecesinin neye benzeyeceğini bilmediğini kendisinin geleceği gören birisi olmadığını ifade etti.
Yıldız oyuncunun tedavisine dün gece itibariyle başlandı.Kobe'nin 235 maçlık art arda maç kaçırmama serisi 2005'ten beri Portland'da ilk kez kazanılan maçta kenarda oturmasıyla birlikte sona ermiş oldu.
--------------Tualimforum İmzam--------------
jaguar
Jaguar
Açık Profil bilgileri
Jaguar - Özel Mesaj gönder
Jaguar - Daha fazla Mesajını bul