Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.02.10, 10:33   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Trabzon galip

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmasında Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup eden takımımızın yarı finaldeki rakibi Antalyaspor oldu.


Antalyaspor çeyrek finalde Galatasaray’ı kendi sahasında 2-1 mağlup edip, rövanşta rakibine İstanbul’da 3-2 mağlup olmasına rağmen yarı finaldeki rakibimiz oldu.

Yarı final ilk maçları 24 Mart 2010 Çarşamba, rövanş karşılaşmaları ise 14 Nisan 2010 Çarşamba tarihinde oynanacak. 2009-2010 sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu olacak takım ise 5 Mayıs 2010 tarihindeki final maçı ile belli olacak.



Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş Maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u Yeni Rize Stadı'nda 1-0'lık skorla mağlup ederek adımızı yarı finale yazdırdık. ...


Stat: Yeni Rize
Hakemler: Hüseyin Göçek, Serkan Gençerler, Cemal Bingül
Trabzonspor: Onur, Ömer, Giray, Song, Cale, Serkan, Selçuk (Dk.61 Ceyhun Gülselam), Colman, Engin (Dk.83 Teofilo), Alanzinho (Dk.80 Sezer Badur), Umut
Yedekler: Tolga, Barış, Teofilo, Sezer, Ferhat, Egemen

İstanbul B.B.: Hasagiç, Serhat, Marcus, İbrahim Akın (Dk.67 Oğuz), İskender Alın (Dk.80 Can), Ekrem, Sylla, Rızvan, Gökhan (Dk.53 Ergin), Tevfik
Yedekler: Oğuzhan, Nsumbu, Oğuz, Mahmut, Can, Engün, Abdülkadir

Sarı kart: Serhat, Marcus (İstanbul B.B.), Colman, Sezer Badur (Trabzonspor)
Taraftarlarımız 15 bin kişilik Yeni Rize Stadyumu'nu misafir seyirci için ayrılması zorunlu olan 750 kişilik tribün hariç tamamını doldurmuş durumda. Rize'de müthiş bir atmosfer var ve müsabaka birazdan başlayacak.
İstiklal marşımız okundu.
Takım kaptanımız Song para atışının ardından deniz tarafındaki kaleyi seçti.
Maç başladı.
Dk.2 Alanzinho sol çaprazdan şut denedi ancak top kaleci Hasagic'te kaldı.
Dk.4 Colman soldan korner kullandı. Büyükşehir savunması uzaklaştırdı.
Dk.7 Gökhan Süzen'in sol çaprazdan şutunu kalecimiz Onur aşırdı.
Dk.17 Ömer Aysan orta sahada rakibinden çaldığı topla ceza sahası önüne geldi, şutu düşündü ancak vuruşu istediği gibi değildi.
Dk.21 Alanzinho Selçuk'tan aldığı pasla ceza sahası önünde önce rakibinden sıyrıldı sonra dönerek vurdu ancak kaleci Hasagic güçlükle topu kurtararak gol olmasına izin vermedi.
Dk.23. Colman soldan Engin'e çıkardı, Engin ceza sahası önünden dönerek vurdu ancak vuruşu istediği gibi değildi.
Dk.24 Engin müthiş bir pasla Alanzinho'yu kaçırdı, Alanzinho penaltı noktası üzerinde rakip savunma oyuncuları tarafından düşürüldü ancak hakem pozisyona devam dedi.
Dk.29 Alanzinho sağdan ileri çıkan Ömer Aysan'a bıraktı, Ömer'ın sağ çaprazdan kaleye gönderdiği top az farkla üstten auta gitti.
Dk.40 Gooooooooooooooooooollllllllllll Giray Selçuk'un kullandığı serbest vuruşa Umut'la birlikte hareketlenen Giray iyi yükseldi ve takımını İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 1-0 öne geçirdi.)
Dk.43 Ömer aysan sağ taraftan ceza alanına girerken düşürüldü. Serhat sarı kart gördü. Serbest vuruşu Selçuk kullandı Engin vuramadı.

İlk yarı sona erdi.
İkinci yarı başladı.
Dk.53 Tribünlerden konfetiler, "Rize" ve "Bize heryer Trabzon" tezahüratları yükseldi.
Dk.55 Alanzinho soldan hızlı indi ancak kale önüne ortası zayıf olunca Hasagic topa sahip oldu.
Dk.57 Engin Baytar sol taraftan Cale'yi kaçırdı, çale şık bir hareketle Rızvan'dan sıyrıldı. Kale önüne gönderdiği topa Colman altı pas üzerinden müsahit pozisyonda kötü vurunca mutlak gol pozisyonu kaçtı.
Dk.61 Selçuk İnan'ın yerine Ceyhun Gülselam oyuna dahil oldu.
Dk.65 Yaklaşık 30 metreden kullanılan serbest vuruşu Ceyhun kullandı ve top barajdan döndü.
Dk.67 Büyükşehir Belediyespor'da İbrahim Akın'ın yerine Oğuz oyuna girdi.
Dk.70 Alanzinho ceza sahasının önünden sert vurdu Hasagic uzandı ve topu kornere gönderdi.
Dk.72 Savunmanın arkasına atılan topta Büyükşehir Belediyespor savunmasının ofsayt diye durduğu anda Alanzinho durmadı, soldan indi ve ceza alanına girdi. Vuruşunda Hasagic gole izin vermedi ve topu üstten auta aşırdı.
Dk.74 Colman ceza sahası önünden şut denedi anca vuruş zayıf kaldı.
Dk.75 Serkan sağdan müthiş indi Engin'e ortaladı, ancak savunma Engin'in dengesini bozunca atak savuşturuldu.
Dk.80 Alanzinho'nun yerine Sezer Badur oyuna girdi.
Dk.83 Engin Baytar'ın yerine Teofilo Gutierrez oyuna girdi.
Dk.86 Serkan Balcı ceza alanı içindeki Teofilo'ya gönderdi. Teofilo düzelti, vurdu ancak Hasagiç gole izin vermedi.
Dk.87 Teofilo orta sahadan Serkan'a verdi, Serkan Colman'ı gördü. Colman soldan kale önüne girdi, vuruşunda Hasagic topu kornere çelmeyi başardı.
Hakem üç dakikalık uzatma süresini işaret etti.
Dk.90+2 Sezer Badur sarı kart gördü.
Maç sona erdi.
Takımımız çeyrek finalde.
Futbolcularımız Yeni Rize Stadyumunda kolbastı eşliğinde tribünleri selamladılar.



















































































Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, maçın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:


“Bildiğiniz gibi ilk maç zor geçmişti. İyi rakip vardı karşımızda. Çeyrek finale ilk kez geldiği için yarı finali isteyen bir takım vardı. Maça da iyi başladılar. Kontrol onların elindeydi. Sonra kontrolü elimize aldık. İkinci yarı daha iyiydik. Akıllı oynadılar. Takımın maçı kazanmak için gayretli olması sevindiriciydi. Rize’de bizi iyi ağırladılar. Hava da güzeldi tribün de güzeldi. Tedirgindim ancak şimdi rahatladım. Yarı finali de geçerek kupayı almak istiyoruz. Oyunun başında hatalar yaptık, bloklar arasında kopmalar vardı. Ne ofansif ne de defansif oynayabildik. Ama dediğim gibi sonra toparladık. Futbolda her türlü sonuç var. Varsayımlarla konuşmak yersiz. Önemli olan oyuna hakim bir takım ortaya çıkarmak. İkinci yarıda bu anlamda iyi bir takım vardı sahada. Bunun için memnunum. Bundan sonra Antalya ya da Galatasaray fark etmez. Kim olursa olsun kazanmak istiyoruz.

Golü attıktan sonra daha çok yardımlaşarak oynadık. Trabzonspor mükemmel değil ancak iyi işler yapmaya başladı. Trabzonspor büyük bir camia. Önemli olan bu ışığı ortaya çıkarmak. Henüz çıkarmış değiliz. İyi futbolu destekleyen bir seyircimiz var. Takım coştukça seyirci de coşuyor. Sonuçlara bakarak konuşuyoruz ve hareket ediyoruz. Tam tersi de olabilir. Cesur futbol oynadığımız sürece işimizi doğru yaptığımıza inanıyorum.”

Bursaspor maçı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Güneş, “Bursaspor büyük bir şehir ve iyi de taraftarları var. İyi bir maç olacak. Şuan maçın sıcaklığı ve yorgunluğu içindeyiz. Yarından itibaren Bursaspor müsabakasını düşünmeye başlayacağız. Orada puan da kaybedebiliriz. Önemli olan maçtan sonra gerekli mücadeleyi yaptığımıza inanmak. Kazanırsak zirve yarışı içine gireriz diye düşünmüyoruz. Çünkü maç maç bakıyoruz. Futbol adına doğru işler yapmaya çalışıyoruz. Seneye kimlerle devam edeceğimize karar vermeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Futbolun agresif oyun olduğunu ancak oyunu çirkinleştirecek oyun anlayışına karşı olduklarını da belirten Güneş son olarak şunları söyledi: “Niyetler saptırılmamalı. Kulüpler bazen bunu ileriye yönelik yatırım olarak görüyor. Hakemlerin futbolcuların zaman geçirme yönünde hareket etmelerini, oyunu güzelleştirmek için çaba harcamalı.”




Başarılı oyuncumuz Serkan Balcı, müsabakanın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:


“Maça iyi başlamadık. İlk bölümde rakip iyi ataklar geliştirdi. Sonra oyun lehimize döndü ve iyi mücadele ettik. Neticede iyi bir sonuç elde ettik ve yarı finale çıktık. Seyircimize teşekkür ediyorum. Buraya kadar geldiler ve müthiş bir destek verdiler. Hafta sonunda da Bursaspor maçı oynayacağız. Kazanırsak biraz daha üst sıralara yaklaşacağız. İyi oynuyoruz. Bursa’dan da iyi sonuç alacağımızı umuyorum. İyi konsantre olursak ve kazanma arzumuz üst düzeyde olursa bunu başarabiliriz. Takım iyi oynadığında herkes iyi oynuyor. Takım iyi olduğu için ben de iyi oluyorum. Orta sahada kendimi daha özgür hissediyorum. Ama sonuçta hocaların takdiridir. İnşallah böyle devam eder”

--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla