Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.02.10, 10:58   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Mavi Lord
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 1.027
Konular: 856
Puan Grafiği
Rep Puanı:2266
Rep Gücü:0
RD:Mavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 39
51 Mesajına 124 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Happy Aquarium Nasıl Oynanır?

Happy Aquarium Nasıl Oynanır?

Oyunu oynayabilmeniz için her facebook oyununda olduğu gibi bir facebook hesabınızın bulunması gerekiyor. Ayrıca facebook hesabınıza Happy Aquarium uygulamasını yüklemeniz gerekmektedir. Oyunun amacı başlarda da belirttiğimiz üzere balıklarınızı büyütüp beslemek ve satarak para kazanmak. Sattığınız balıkların parası ile çeşitli akvaryum aksesuarları,bitkiler ve yeni balıklarlar akvaryumunuzu genişletebilirsiniz. Ne kadar çok fazla XP (Tecrübe Puanı) toplar iseniz seviyeniz o derece hızlı bir şekilde yükselmekte. Her yükseldiğiniz seviyede karşınıza kilitli olan yeni balıklar, bitkiler ve dekorasyon malzemeleri açılmakta. Tecrübe puanı toplarken para da topladığınız için,bu topladığınız paralar ile bu ürünleri satın alabiliyorsunuz.

Oyunun ekranında yem, cama tıklama, fırça, market ve madalyon gibi seçenekler bulunmakta. Balıkların yemlerini ve akyaryumun dekorasyon malzemelerini Store adı verilen marketten alıyoruz. Cama tıklamak için ekrandaki parmak resmini seçerek akvaryumun camının istediğiniz yerine dokunabilirsiniz. Balıkları yemlemek için yem resmine tıklamanız gerekmektedir. Akvaryumunuz belli zamanlarda yosun tutabilecektir. Fırça ile bu yosunları temizleyebiliyorsunuz. Madalyonlar ise, sizin görevleri ne kadar yerine getirdiğinize ve başarınıza bağlı olarak verilmektedir. Ek olarak oyunda “train” adı verilen küçük bir oyun bulunmakta. Balıklarınızın gelişimi için bu oyunu 7 defa oynamanız gerekmektedir. Oyunda her 12 saatte bir kişiye özel sandık açılmakta ve bu sandıktan çıkan paraları toplayarak para kazanabilirsiniz.
Mavi Lord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla